Tabu
Image default
lifestyle

Salieri lui Forman, la teatrul Bulandra

Nu va juca intr-o piesa, dar a fost prezent la o reprezentatie a unui spectacol romanesc.
 F Murray Abraham, cistigator al premiului Oscar in 1985 pentru rolul Antonio Salieri din filmul Amadeus (r. Milos Forman), a participat simbata la o repetitie deschisa prietenilor a piesei Regele Lear, in regia lui Andrei Serban.

Actorul american care filmeaza acum in romania alaturi de Rutgen Hauer si Zoltan Butuc in filmul Barbarosa, a marturisit ca ii datoreaza lui Andrei Serban rolul care i-a adus Oscarul pentru ca Milos Forman l-a vazut pe scena intr-o piesa a regizorului roman, montata la New York.

De altfel, Abraham si Serban au lucrat impreuna si dupa ce acesta a cistigat cel mai rivint trofeu din lumea filmului. Imbracat intr-un tricou portocaiu si pantaloni albi, F Murray Abraham a urmarit cu atentie prestatia Marianei Mihut, iar intr-un din pauzele repetitiilor a facut cunostinta cu Liviu Ciulei , un alt vechi colaborator al lui Andrei Serban prezent simbata la primul snur al noii montari Regele Lear.
Piesa care are o distributie exclusiv feminina are trecute pe afis nume ca Mariana Mihut, Dorina Chiriac, Valeria Seciu, Dana Dogaru, Ioana Pavelescu, Daniela Nane si Andreea Bibiri.

Citeste si:
Despre Regele Lear de la Bulandra…

ARTICOLE SIMILARE

Diana Dumitrescu, tintuita la pat! Vezi ce a patit!

Premieră Romeo și Julieta

realitatea

UN BOU a plâns înainte de a fi sacrificat! Vezi ce au facut măcelarii!

TULLAMORE D.E.W., WHISKEY IRLANDEZ DE EXCEPTIE

Alexa de la Amazon râde din senin şi îi sperie pe utilizatori

Dora Constantinovici

Uite ce fiica sexy are Adrian Enache

Scrie un comentariu