Tabu
Image default
lifestyle

Salieri lui Forman, la teatrul Bulandra

Nu va juca intr-o piesa, dar a fost prezent la o reprezentatie a unui spectacol romanesc.
 F Murray Abraham, cistigator al premiului Oscar in 1985 pentru rolul Antonio Salieri din filmul Amadeus (r. Milos Forman), a participat simbata la o repetitie deschisa prietenilor a piesei Regele Lear, in regia lui Andrei Serban.

Actorul american care filmeaza acum in romania alaturi de Rutgen Hauer si Zoltan Butuc in filmul Barbarosa, a marturisit ca ii datoreaza lui Andrei Serban rolul care i-a adus Oscarul pentru ca Milos Forman l-a vazut pe scena intr-o piesa a regizorului roman, montata la New York.

De altfel, Abraham si Serban au lucrat impreuna si dupa ce acesta a cistigat cel mai rivint trofeu din lumea filmului. Imbracat intr-un tricou portocaiu si pantaloni albi, F Murray Abraham a urmarit cu atentie prestatia Marianei Mihut, iar intr-un din pauzele repetitiilor a facut cunostinta cu Liviu Ciulei , un alt vechi colaborator al lui Andrei Serban prezent simbata la primul snur al noii montari Regele Lear.
Piesa care are o distributie exclusiv feminina are trecute pe afis nume ca Mariana Mihut, Dorina Chiriac, Valeria Seciu, Dana Dogaru, Ioana Pavelescu, Daniela Nane si Andreea Bibiri.

Citeste si:
Despre Regele Lear de la Bulandra…

ARTICOLE SIMILARE

Ce rochie vei purta de Revelion?

realitatea

Mihaela Radulescu, secrete din dormitor! “Un barbat m-a fotografiat in somn o noapte intreaga!”

Joe Satriani: încă o categorie de bilete, epuizată!

Victoria Beckham, gesturi obscene cu reclama soţului ei – FOTO

realitatea

Alinei Puşcaş i s-a INTERZIS să danseze la cununie

TMZ susţine că Amy Winehouse trăia la sosirea paramedicilor

realitatea

Scrie un comentariu