Home > beauty > Salma Hayek, despre decizia de a-și schimba radical imaginea

Salma Hayek, despre decizia de a-și schimba radical imaginea

salma hayek

Salma Hayek și-a surprins din nou fanii de pe Instagram cu o fotografie. Vedeta de origine mexicană s-a făcut blondă și nu-i stă rău deloc.

Culoarea o prinde de minune pe focoasa brunetă, care e hotărâtă să-și schimbe din nou imaginea pentru un rol. A ales să-și anunțe admiratorii de această schimbare chiar Halloween, care se sărbătorește în SUA pe 31 octombrie.

Actrița de 52 de ani a explicat și în descrierea fotografiei că nu s-a costumat ca să plece la colindat cu fiica sa. Salma Hayek a probat mai multe peruci blonde până a găsit-o pe cea care-o prinde cel mai bine.

Pentru că vedeta nu e hotărâtă să renunțe definitiv la brunet doar de dragul artei. O perucă cu un aspect foarte natural a fost suficient încât să inducă fanii în eroare.

Știm că Salma Hayek surprinde cu schimbări de look spectaculoase. Este adevărat, nu o face foarte des, însă atunci când adoptă un nou look, schimbarea este una memorabilă. A demonstrat și acum că arată bine indiferent de culoarea părului, chiar dacă de fiecare dată apelează la peruci.

Articole asemanatoare
salma hayek
Soțul actriței Salma Hayek oferă peste 100 mil. $ pentru reconstrucția catedralei Notre Dame
salma hayek
Salma Hayek s-a lăsat tunsă de fiica sa de 11 ani, iar rezultatul e uimitor
salma hayek
Salma Hayek e divină în costum de baie și fără machiaj la 51 de ani
Icon: Salma Hayek, o mexicancă la curtea regelui Hollywood

Comenteaza acest articol

Salma Hayek, despre decizia de a-și schimba radical imaginea

by Andreea Damian   1 min
0