Home > beauty > Salma Hayek e divină în costum de baie și fără machiaj la 51 de ani

Salma Hayek e divină în costum de baie și fără machiaj la 51 de ani

salma hayek

Salma Hayek continuă să facă furori, deși luna viitoare va împlini 52 de ani. Actrița de origine mexicană a pozat la plajă, în costum de baie şi fără machiaj, iar reacțiile admiratorilor ei de pe Instagram au fost pe măsură.

Pentru că se află în vacanță cu familia, vedeta a renunțat la orice urmă de machiaj și s-a filmat la piscină. Toți au apreciat și fizicul ei de invidiat! Salma Hayek e zveltă ca la 20 de ani, iar frumusețea ei naturală nu a putut trece neobservată.

#nofilter #noretouching

A post shared by Salma Hayek Pinault (@salmahayek) on

„În elementul meu”, a scris actrița în descrierea video-ului. Potrivit actriței, în ritualul zilnic de înfrumusețare, cu cât folosești mai puține produse, cu atât rezultatul va fi mai benefic. Pentru Salma Hayek, „less is more” este o filozofie de viață când vine vorba de frumusețe. Regula numărul unu pentru ea este să își curețe fața seara.

https://www.instagram.com/p/BmJi2gdnE2Y/?taken-by=salmahayek

Atunci când folosește produse de înfrumusețare, actrița încearcă să le aleagă pe cele naturale. „Dimineața folosesc apă de trandafiri, înainte de a aplica crema hidratantă. Seara apelez la un ulei de cocos pe post de demachiant și la apa de trandafiri pentru a curăța în profunzime.” a povestit Salma Hayek pentru New York Times. Un lucru pe care aceasta nu îl face niciodată este exfolierea frecventă a pielii „Exfolierea pielii va face să arătați bine pe termen scurt, dar nu cred că este de durată”, a mai spus actrița.

 

 

Articole asemanatoare
salma hayek
Soțul actriței Salma Hayek oferă peste 100 mil. $ pentru reconstrucția catedralei Notre Dame
salma hayek
Salma Hayek, despre decizia de a-și schimba radical imaginea
salma hayek
Salma Hayek s-a lăsat tunsă de fiica sa de 11 ani, iar rezultatul e uimitor
Icon: Salma Hayek, o mexicancă la curtea regelui Hollywood

Comenteaza acest articol

Salma Hayek e divină în costum de baie și fără machiaj la 51 de ani

by Andreea Damian   1 min
0