Tabu
Image default
BEAUTY Slider

Salma Hayek nu se spală dimineața pe faţă. Motivele uimitoare pentru care ar trebui să-i copiem obiceiul

Actriţa şi producătorul de televiziune Salma Hayek nu se spală pe faţă dimineaţa. În vârstă de 54 de ani, Salma are un ten impecabil şi a declarat în repetate rânduri că respectă acest ritual al ei de îngrijire a tenului.

Salma Hayek spune că după o noapte de somn bun, pielea are pH-ul echilibrat și doar o simplă clătire și aplicarea unei creme ar trebui să fie suficiente. Atunci când industria de înfrumusețare produce produse de îngrijire a pielii pentru absolut orice tip de piele și probleme a tenului, pare surprinzător faptul că a-i putea de fapt să renunți la ele și să îți faci o altă rutină de înfrumusețare care ar putea aduce rezultate atât de uimitoare.

Iată beneficiile rutinei de frumusețe a actriței Salma Hayek!

Pielea se îngrașă mai puțin

Spălându-ți fața prea des, vei înlătura uleiurile esențiale care blochează apa din pielea ta, menținând-o hidratată. Dacă pielii tale îi lipsește apa, va produce mai mult sebum pentru a încerca să păstreze umezeala rămasă. Folosirea produselor de curățare cu ingrediente dure va face ca glandele să producă exces de sebuum, lăsându-ți pielea cu aspect gras.

Poate preveni îmbătrânirea prematură a pielii

Deși pielea ta arată instantaneu mai bine după curățare sau exfoliere, acest efect este temporar. În realitate, când te speli pe față prea mult, îndepărtezi celulele moarte ale pielii care alcătuiesc bariera ta de protecție a pielii. Fără acest strat protector, pielea este mai vulnerabilă și predispusă la riduri.

Îți protejează pielea de daune produse de mediu

@salmahayek

Stratul exterior al pielii este singurul care este gata să facă față tuturor daunelor potențiale cauzate de mediu, deoarece majoritatea celulelor de acolo sunt moarte sau „pe moarte”. Atunci când nu există o protecție exterioară a celulelor vechi, pielea ta este „goală” și expusă la poluarea și toxinele dure din exterior.

Pielea va fi mai hidratată

Curățarea elimină impuritățile și murdăria și este un pas esențial în rutina de îngrijire a pielii. Dar făcând-o prea des, vă va lăsa pielea prea uscată. Când vă clătiți pielea doar cu apă dimineața, ea nu își va pierde uleiurile naturale atât de necesare, care o mențin sănătoasă și hidratată.

Apar mai puține erupții cutanate

Spălarea excesivă a feței va afecta echilibrul pielii și poate duce la iritații și roșeață. De asemenea, va descompune stratul superior al pielii, permițând bacteriilor să pătrundă în piele, deoarece nu se mai poate proteja. Poate duce la erupții și inflamații, care la rândul lor vor provoca mai multă acnee.

ARTICOLE SIMILARE

Cum să scapi de acnee

Importanta detoxifierii in orice proces de transformare corporala

realitatea

Avertismentul unui medic: pandemia de Covid-19 va crea „o generație de persoane cu dizabilități”

Andreea Damian

RECENZIE: Despre casa plină de clișee construită de Trier pentru vreun premiu

Dora Constantinovici

Shia LaBeouf poartă o pictură minusculă în jurul gâtului său, ca un tribut adus tatălui său

realitatea

Ediția anuală a revistei People dedicată celui mai frumos om din lume are pe copertă un trio

Andreea Damian

Scrie un comentariu