Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Salma Hayek, răvășitoare la 54 de ani. S-a pozat din nou în costum de baie

Salma Hayek demonstrează încă o dată că vârsta este un număr. Actrița arată divin la 54 de ani, iar de curând a postat două fotografii în care apare îmbrăcată în costum de baie.

Vedeta încearcă să fie Zen și continuă să-și trăiască viața în 2021 în cel mai bun mod, scrie Daily Mail. „Trebuie să ne păstrăm calmul”, a scris ea în descrierea pozelor.

Deși mulți o văd ca pe femeie perfectă, fiind adesea considerată cea mai sexy actriță de la Hollywood, Salma Hayek a recunoscut că și-a făcut mari probleme de felul în care arăta. Când era tânără, aceasta era constant nemulțumită. „Acum, când mă uit la poze cu mine când aveam 30 sau 40 de ani mă văd la fel de frumoasă decât mă vedeam atunci. Mă autocriticam mult”, mărturisea vedeta.

De ziua ei, în luna septembrie, vedeta, care este căsătorită cu milionarul François-Henri Pinault, a ales o locație superbă, cu marea în fundal, pentru a se fotografia într-o ținută provocatoare.

Ea s-a afișat într-un costum de baie dintr-o piesă, negru, perfect mulat. A păstrat decența, acoperindu-și partea posterioară a corpului cu un șal negru de mătase. Ținuta a fost asortată cu o pălărie de paie și o pereche de ochelari negri de soare.

ARTICOLE SIMILARE

Gigi Hadid și puterea machiajului. Cum arată rutina ei zilnică

Andreea Damian

Reteta de vara – Frigarui vegetariene

realitatea

Actriţa Nuami Dinescu se întoarce la TV

Tabu Tabu

Scarlett Johansson a spus „DA” a treia oară. Cine e soțul actriței

Tabu Tabu

N-ai să crezi ce au făcut Iulia Vântur și Salman Khan în India în plină pandemie

Tabu Tabu

Cât de creativ a fost solistul Ștefan Bănică în izolare

Tabu Tabu

Scrie un comentariu