Home > Lifestyle > Salman Khan: “Cine naiba e Iulia Vantur?”

Salman Khan: “Cine naiba e Iulia Vantur?”

Toata vara , actorul Salman Khan a rabdat sa fie cuplat de jurnalistii indieni cu frumoasa Iulia Vantur si a refuzat cu incapatanare sa faca vreun comentariu, trimitandu-si la inaintare venerabilul tata. Acum, insa, vedeta pare sa se fi saturat de jocul de-a idila si a decis sa puna lucrurile la punct.

“Iulia si mai cum? Despre ce vorbiti?”, s-a aratat nelamurit Salman Khan in timpul unui interviu acordat unui site britanic. “Stiti ce, am citit o multime de articole despre asta in ultima vreme si, mai mult decat atat, am aflat, tot de prin presa, o multime de lucruri despre mine. Dar repet, despre ce naiba vorbiti?”, a completat  cel mai dorit burlac de la Bollywood. Declaratiile lui distrug astfel povestea de dragoste pe care jurnalistii indieni au tesut-o cu multa dibacie toata vara, pornind de la niste fotografii realizate in India si care ii infatisau pe Salman Khan si Iulia Vantur, insotiti de numeroase alte persoane, ba la restaurant, ba la picnic.

De alfel, in nenumarate randuri, si co-prezentatoarea de la “Dansez pentru tine” a explicat ca il cunoaste pe Salman Khan, il pretuieste ca actor, prieten si filantrop, dar nu a fost iubita acestuia.

Articole asemanatoare
Iulia Vântur
Iulia Vântur și Salman Khan, dați de gol cu o fotografie. Cum au fost surprinși
Iulia Vantur va prezenta Ferma Vedetelor
IULIA VANTUR in stare de soc! Ce a patit in India!
Adio, IULIA VANTUR! Ce spune Marius Moga despre iubita sa

Loading...

Comenteaza acest articol

Salman Khan: “Cine naiba e Iulia Vantur?”

by   1 min
0