Tabu
Image default
LIFESTYLE

Saloanele de beauty vor fi mereu căutate – găsește-le mai ușor cu platforma Stailer

Cu cât trece mai mult timp peste generațiile noastre, se pare că preocuparea pentru aspectul fizic este într-o creștere constantă. Nu este vorba neapărat de atingerea unor standarde beauty exagerate și nerealiste, ci mai degrabă este vorba de iubirea de sine, prin mici trucuri ce îți te fac mai fericit și pozitiv, ce îți pot ridica încrederea și stima de sine, trucuri de care se ocupă iluzioniștii din saloanele de beauty.

Nu mereu însă ai norocul ca, atunci când suni la un salon, să îți și poți rezerva locul pe scaun. Din acest motiv a apărut Stailer. Practic, este magicianul suprem al lumii beauty, scoțând din jobenul său un loc pentru tine la un salon din oraș, oricând îți dorești. Asta fără să dai un telefon și fără să plătești un leu. Tot ce ai nevoie este de internet, 5 minute rupte din timpul tău și vei găsi negreșit un stilist care să-ți ofere ce-ți dorești. Împreună, stiliștii și Stailer au creat un tărâm magic pentru clienții ce vor să meargă la salon în funcție de timpul lor, nu de agenda salonului.

 Nu este un tabu – și bărbaților le place să meargă la salon

Și bărbații pot utiliza această platformă ori de câte ori au nevoie de un serviciu hair & beauty. Poate îți dorești o manichiura pentru barbati in Bucuresti sau alt oraș, însă nu prea știi de unde să începi să cauți. E obositor să deschizi taburi peste taburi și să suni la fiecare salon în parte. Mai bine accesezi stailer.ro, selectezi filtrele ca orașul de proveniență, genul, serviciul de manichiură, data și ora, iar platforma îți afișează doar ce se încadrează în aceste cerințe. Orașele în care Stailer poate fi folosit momentan sunt București, Iași, Cluj, Oradea și Timișoara.

Platforma este complet gratuită, folositoare și îți oferă un nivel de flexibilitate cum n-ai avut până acum. Asta se referă la faptul că poți să-ți faci o transformare completă a look-ului într-o săptămână dacă ai timp disponibil.

Cont gratuit pentru toată lumea

Contul creat pe Stailer aduce o serie de avantaje. Permite vizualizarea și gestionarea tuturor programărilor create în calendarul virtual, se pot seta cu ușurință remindere pentru a-ți reaminti când să mergi la salon și tot de acolo poți anula fără griji dacă nu mai poți ajunge vreodată. Fără telefoane, fără taxe ascunse.

 

Dacă ești femeie și știi că partenerului tău îi place să meargă la salon să se îngrijească, însă nu prea se complică el cu programările și se lasă în baza ta, atunci îi poți face tu câte își dorește la saloane de pedichiura din Bucuresti, la un barbershop sau poate la un pensat profi, fiindcă deja începe să aducă a bufniță. Știi că și el te răsfață des, ori de câte ori prinde ocazia, iar tu ești mereu o soție excelentă, ajutându-l să caute banii pe care i-ai cheltuit. Ai putea măcar din când în când să îi mai plătești și tu un serviciu de beauty la un salon ca să fie egalitate.

Dacă vrei să afli mai multe poți accesa stailer.ro sau scrie la [email protected].

 

 

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE SIMILARE

Cum să-ţi tonifici posteriorul fără sală!

MALVINA in rochie de mireasa! Se marita curand! AFLA cu cine!

Oamenii de știință au construit „frunza artificială” care folosește lumina pentru a produce singaz

Andreea Damian

MIHAI MORAR – atac rasist violent la adresa “copilului mulatru” al lui CREAM

Dana Razboiu: “Copilul meu era sa moara in somn!”

Aceste clişee ne dor (11) – “A zis cineva de tine că…”

Scrie un comentariu