Tabu
BEAUTY What's hot

Salvatore Ferragamo ne-o prezintă pe “Signorina”

Parfumul Signorina reprezintă o celebrare a fetelor şic, caracterizate de aromele sofisticate, îndrăzneţe şi proaspete.

O creaţie nouă, sub semnul eleganţei italieneşti, ce defineşte stilul casei Salvatore Ferragamo. Un parfum stilat, cu adevărat italian, proaspăt şi plin de viaţă, oriental floral fructat, creat de celebrii parfumieri Sophie Labbé şi Juliette Karagueuzoglou

Este un parfum inspirat de legătura puternică dintre Salvatore Ferragamo şi tinerele elegante şi feminine, ce poartă amprenta unei modernităţi şi creativităţi atemporale şi a unui aer îndrăzneţ. Notele luminoase acidulate de coacăze, aromate de piperul roz, completează caracterul lor voios şi îndrăzneţ. O bogăţie de petale pline de rouă, de la proaspăta şi graţioasa iasomie, de la bujorul roz şi de la floarea de trandafir cu feminitatea ei senzuală. Dulceaţa delicată şi neaşteptată a desertului specific italian panna cotta alături de aroma subtilă de mosc şi de notele lemnoase incitante de patchouli, conferă o eleganţă proaspătă, italiană şi creează o dependenţă uimitoare.

O secvenţă dintr-o poveste de dragoste dintre un baiat şi o tânără fată, interpretată perfect de către top-modelul italian Bianca Balti. Feminină şi plină de prospeţime, dar cu o personalitate puternică. O interpretare romantică şi îndrăzneaţă a unei tinere care ne dezvăluie rafinamentul impecabil şi stilat al casei Salvatore Ferragamo.

ARTICOLE SIMILARE

Secretul siluetei Juliei Jianu

STRANIU! Intamplarea de la inmormantarea Marioarei Murarescu

Cehov Trance Minimal Remix

BELLU & BITANG: Si, totusi, pleaca? AFLA destinatiile posibile AICI

Hawaii interzice loţiunea de plajă ca să protejeze coralii

Andreea Damian

Mesajul fetitei ANDREEI MARIN pentru iubitul mamei sale

Scrie un comentariu