Tabu
Image default
FASHION LIFESTYLE

Samsung a lansat Gear 2 si Gear 2 Neo

  Samsung Electronics Co., Ltd. a lansat Samsung Gear 2 și Gear 2 Neo, două accesorii inteligente create pentru a aduce mai multă libertate, stil și ușurință în utilizare. Cele două dispozitive le oferă utilizatorilor conectivitate îmbunătățită și mai multă libertate de mișcare.

Gear 2 și Gear 2 Neo le permit utilizatorilor să accepte sau să ignore apelurile primite și să citească mesajele, oferind în același timp opțiuni de personalizare a notificărilor în funcție de obiceiurile utilizatorilor. Ambele dispozitive le permit utilizatorilor controlul produselor electronice – TV și set-top box – cu ajutorul aplicației WatchON Remote. În plus, datorită player-ului cu căști Bluetooth, utilizatorii își pot lăsa smartphone-ul acasă și pot asculta muzică în mișcare. Atât Samsung Gear 2, cât şi Samsung Gear 2 Neo sunt echipate și cu aplicații de fitness, oferind posibilitatea creării unui program de fitness personalizat și monitorizarea ritmului cardiac. De asemena, se pot conecta la o paletă largă de dispozitive Samsung și pot accesa un ecosistem bogat de aplicații, fiind primele dispozitive de acest tip care au la bază platforma Tizen.

Samsung Gear 2 și Gear 2 Neo vor fi disponibile la nivel mondial începând cu luna aprilie. Mai multe detalii și fotografii puteți găsi la www.samsungmobilepress.com.

Group_Gear 2, Gear 2 Neo

ARTICOLE SIMILARE

Ananasul, de ajutor în războiul cu kilogramele în plus!

BoConcept

realitatea

Keira Knightley o critică dur pe Kate Middleton pentru că afișează o imagine falsă despre naștere

Andreea Damian

6 obiceiuri pentru longevitate pe care le putem adopta cu toții de la japonezi

Andreea Damian

Colectia Burberry pre-fall 2011, perfecta pentru un pictorial Vogue

realitatea

ANDREEA RAICU: Micul dejun la 37 ani

Scrie un comentariu