Tabu
CULTURE PEOPLE Slider

Samuel L Jackson va fi vocea Alexei, asistentul virtual al Amazon

samuel l jackson

Samuel L Jackson este prima celebritate care va da voce unui asistent personal virtual. Interacțiunile cu asistentul personal virtual al Amazon ar putea deveni în curând mult mai distractive după ce actorul Samuel L Jackson s-a înscris pentru a-și „împrumuta” vocea dispozitivului.

Potrivit Amazon, această opțiune va fi pusă la dispoziție utilizatorilor la sfârșitul acestui an, contra cost.

Funcția cu vocea lui Samuel L Jackson va permite celor folosesc asistentul virtual al Amazon să interacționeze cu o „versiune inteligentă” a actorului folosind tehnologia neurală dedicată pentru inteligență artificială.

Alexa promite să folosească reputația actorului pentru limbajul „colorat”, dar utilizatorii vor avea capacitatea de a activa și dezactiva această funcție. Amazon a sugerat miercuri că în 2020 vor fi adăugate mai multe voci de celebrități. Alte actualizări au inclus noi opțiuni de confidențialitate, precum ștergerea automată a înregistrărilor vocale și comenzi noi care forțează programul să dezvăluie datele pe care le-a colectat.

Funcțiile de confidențialitate apar ca urmare a preocupărilor cu privire la păstrarea și folosirea de către companie a datelor utilizatorilor și capacitatea dispozitivelor sale de a înregistra conversațiile.

Samuel l Jackson este cunoscut pentru rolurile din filme precum Pulp Fiction, Shaft, A Time To Kill, Die Hard With A Vengeance și The Avengers.

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Primele imagini oficiale din Terminator: Dark Fate

Andreea Damian

Pierderea bruscă a mirosului, unul dintre simptomele posibile ale noului coronavirus

Andreea Damian

S-a găsit RAC să ceară CNA să interzică o reclamă în care nu femeile sunt obiecte sexuale

Dora Constantinovici

Emilia Clarke, despre scenele de sex și nuditate din „Urzeala tronurilor”

Andreea Damian

“Nașul”, Album de familie

realitatea

Incredibil! Ce-a păţit Alina Puscaş la întoarcerea din vacanţa cu familia

Tabu Tabu

Scrie un comentariu