Tabu
Image default
CULTURE PEOPLE Slider

Samuel L Jackson va fi vocea Alexei, asistentul virtual al Amazon

Samuel L Jackson este prima celebritate care va da voce unui asistent personal virtual. Interacțiunile cu asistentul personal virtual al Amazon ar putea deveni în curând mult mai distractive după ce actorul Samuel L Jackson s-a înscris pentru a-și „împrumuta” vocea dispozitivului.

Potrivit Amazon, această opțiune va fi pusă la dispoziție utilizatorilor la sfârșitul acestui an, contra cost.

Funcția cu vocea lui Samuel L Jackson va permite celor folosesc asistentul virtual al Amazon să interacționeze cu o „versiune inteligentă” a actorului folosind tehnologia neurală dedicată pentru inteligență artificială.

Alexa promite să folosească reputația actorului pentru limbajul „colorat”, dar utilizatorii vor avea capacitatea de a activa și dezactiva această funcție. Amazon a sugerat miercuri că în 2020 vor fi adăugate mai multe voci de celebrități. Alte actualizări au inclus noi opțiuni de confidențialitate, precum ștergerea automată a înregistrărilor vocale și comenzi noi care forțează programul să dezvăluie datele pe care le-a colectat.

Funcțiile de confidențialitate apar ca urmare a preocupărilor cu privire la păstrarea și folosirea de către companie a datelor utilizatorilor și capacitatea dispozitivelor sale de a înregistra conversațiile.

Samuel l Jackson este cunoscut pentru rolurile din filme precum Pulp Fiction, Shaft, A Time To Kill, Die Hard With A Vengeance și The Avengers.

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Două rețete neașteptat de bune cu căpșuni și friptură

realitatea

Cărţile antisemite vor dispărea din librăriile britanice, la noi sunt la reduceri

Dora Constantinovici

N-ai să crezi ce fobii are Cătălina Grama Jojo! De ce se teme vedeta?

Tabu Tabu

Pentru prima dată, oamenii de știință pot vedea cum înregistrează creierul amintirile în timp ce dormim

Andreea Damian

Impozitarea cărnii roșii ar putea salva multe vieți – potrivit noilor cercetări

realitatea

Secretele de beauty ale Victoriei Beckham, dezvăluite de dermatologul ei

Andreea Damian

Scrie un comentariu