Tabu
lifestyle

Sanda Ladoși, intervievată de un superbebe

Despre copii pentru toți părinții – astfel se rezumă cea mai nouă emisiune din grila Romantica. De Ziua Copiilor, postul de televiziune în colaborare cu revista “Superbebe” a pregătit un cadou frumos pentru orice familie: “Superbebe TV”.

Telespectatorii vor putea urmări noua emisiune în fiecare dumininică de la orele 13.30. Gazda tuturor mămicilor și tăticilor va fi Tana Pazara, Redactor Åžef “Superbebe”, dar și moderator la Romantica. Telespectatorii Romantica vor putea urmări, duminică de duminică, o emisiune cu o gazdă-mămică inventivă, curioasă și “de încredere”- care “vinde” cele mai noi tipsuri, descoperiri, noutăți despre și pentru cei mici, părinți și bunici.

“Superbebe TV” este un program în care un superbebe apare într-o ipostază inedită (în fiecare ediție altul ) aceea de interviator al unei vedete-mamică sau viitoare mamică. Preconcepția, nașterea, creșterea și îngrijirea celor mici sunt doar câteva teme ce vor fi abordate în noua emisiune Romantica.

Postul de televiziune Romantica va fi în 2008 tot mai aproape de telespectatoarele sale. Conceptul-cheie al brandului devine interactivitatea și, mai mult decat atât, Romantica lansează și o mare provocare tuturor femeilor din România: să devină vedete.

ARTICOLE SIMILARE

Un roman care m-a dus la Stockholm

realitatea

Ghici cine și-a scos bebelușul în oraș

realitatea

CRIMA in anturajul lui Nicki Minaj. Doi membri ai echipei ei au VIOLAT si UCIS o fana

Thriller-ul lui Almodovar, „La piel que habito”, proiectat în premieră la Bucureşti

realitatea

Premiile Oscar 2012 VIDEO LIVE aici!

Roberta Anastase s-a casatorit: A spus “DA” la Ploiesti!

Scrie un comentariu