Home > beauty > Sandra Bullock își întreține tenul tânăr cu un tratament dezgustător

Sandra Bullock își întreține tenul tânăr cu un tratament dezgustător

sandra bullock

Sandra Bullock nu a ezitat nicio clipă să apeleze la acest tratament facial extrem doar ca să-și păstreze tenul tânăr. Are 53 de ani, dar chipul ei pare al unei femei de 30 de ani. Cum reușește, se întreabă multe femei trecute de prima tinerețe.

Ei bine, actrița americană apelează la măști de față care conțin prepuț de bebeluș. „Bebeluș coreean”, a ținut să precizeze vedeta invitată joia trecută în emisiunea lui Ellen DeGeneres. Tratamentul inedit, la mare căutare printre vedetele de la Hollywood, este denumit într-o notă umoristică „Penis Facials“.

Mai în glumă, mai în serios, Sandra Bullock a explicat pas cu pas în ce constă acest tratament extravagant. Serumul folosit la tratament este derivat din celulele prepuţului proaspăt îndepărtat al bebeluşilor din Coreea. Celulele stem ajută la formarea colagenului şi a elastinei, care conferă pielii un aspect întinerit şi radiant. Înainte ca serumul din prepuţ să fie aplicat, Louise pregăteşte pielea prin exfolieri, microneedling şi aplică o mască. Numele real al tratamentului dermatologic este Hollywood EGF (Epidermal Growth Factor).

Pentru că rezultatele tratamentului au fost uimitoare, Sandra Bullock le-a convins și pe celelalte colege de platou care fac parte din distribuția „Ocean’s 8” să treacă pragul dermatologului care îi întinerește pielea.

 

Articole asemanatoare
Sauna facială
Sauna facială – cum se face corect acasă pentru a obține cele mai bune rezultate
bird box
Bird Box a declanșat febra jocurilor cu ochii legaţi. Avertismentul celor de la Netflix
Ocean’s 8
Femeile au adus Ocean’s 8 pe primul loc în box office-ul nord-american
tratament facial
Importanța tratamentului facial cu oxigen hiperbaric pentru întinerirea tenului

Comenteaza acest articol

Sandra Bullock își întreține tenul tânăr cu un tratament dezgustător

by Andreea Damian   1 min
0