Tabu
BEAUTY

Sandra Bullock își întreține tenul tânăr cu un tratament dezgustător

sandra bullock

Sandra Bullock nu a ezitat nicio clipă să apeleze la acest tratament facial extrem doar ca să-și păstreze tenul tânăr. Are 53 de ani, dar chipul ei pare al unei femei de 30 de ani. Cum reușește, se întreabă multe femei trecute de prima tinerețe.

Ei bine, actrița americană apelează la măști de față care conțin prepuț de bebeluș. „Bebeluș coreean”, a ținut să precizeze vedeta invitată joia trecută în emisiunea lui Ellen DeGeneres. Tratamentul inedit, la mare căutare printre vedetele de la Hollywood, este denumit într-o notă umoristică „Penis Facials“.

Mai în glumă, mai în serios, Sandra Bullock a explicat pas cu pas în ce constă acest tratament extravagant. Serumul folosit la tratament este derivat din celulele prepuţului proaspăt îndepărtat al bebeluşilor din Coreea. Celulele stem ajută la formarea colagenului şi a elastinei, care conferă pielii un aspect întinerit şi radiant. Înainte ca serumul din prepuţ să fie aplicat, Louise pregăteşte pielea prin exfolieri, microneedling şi aplică o mască. Numele real al tratamentului dermatologic este Hollywood EGF (Epidermal Growth Factor).

Pentru că rezultatele tratamentului au fost uimitoare, Sandra Bullock le-a convins și pe celelalte colege de platou care fac parte din distribuția „Ocean’s 8” să treacă pragul dermatologului care îi întinerește pielea.

 

ARTICOLE SIMILARE

Secretul de tunsoare pe care Prințesa Diana l-a ascuns ani de zile

Andreea Damian

Si DIANA DUMITRESCU arata cum ii sta fara machiaj! FOTO

Femeile cheltuiesc 130.000 RON la coafor de-a lungul vieții

realitatea

Cum să îți pregătești tenul pentru primăvară. 4 tratamente minune

Andreea Damian

Cum s-au antrenat fizic cei de la Depeche Mode pentru concert

OZANA lucreaza intens la sala! FOTO!

Scrie un comentariu