Home > Sex-Relatii > Sandra Romain, POSEDATĂ DE DEMONI?

Sandra Romain, POSEDATĂ DE DEMONI?

”Mânca iarbă, scotea sunete ciudate și își îndoia corpul într-o poziție nefirească”
Supranumită ”regina sexului anal” și actrița cu cele mai multe ”Oscaruri” în industria porno, Sandra Romain și-a băgat în sperieți fostul soț, de care a divorțat anul trecut.

Paul, fostul soț al Sandrei Romain, a povestit la Acasă Tv faptul că fosta sa soție avea un comportament atât de ciudat uneori, încât acesta a crezut că ar fi chiar posedată.
”Era o linişte mormântală. Cum mergeam pe stradă m-am uitat în spate, mi s-a părut că o văd. Am grăbit pasul… A ajuns lângă mine și s-a aruncat pe jos, a început să scoată nişte sunete pe care nu credeam că le pot auzi de la cineva. Apoi a început să mănânce iarbă și să-și îndoaie corpul într-o poziţie nefirească. Am sunat un pastor şi el mi-a zis că nu are ce să-mi facă După puțin timp a luat o piatră în mână şi a început să deseneze cercuri pe trotuar. Am început să mă rog, am atins-o. Atunci mi-am adus aminte de o vorbă din bătrâni, care spune să treci hotarul cu respectiva persoană. Am pus-o în maşină şi de câte ori treceam pe lângă o răscuce, scotea nişte sunete guturale”, a povestit fostul soț al Sandrei Romain, la ”Poveștiri adevărate”.

In replica, Sandra Romain a declarat pentru nefiltrat.ro.  “Probabil că am fost posedată de diavol când îi făceam toate plăcerile, când îi cumpăram ce mașină dorea, când îi umpleam buzunarele cu bani pe care el îi cheltuia cu alte femei. Acum, banii ăia s-au terminat, nu cred să aiba vreo sursă de venit și îmi forțează mâna. Voi refuza să merg la orice emisiune televizată să mă cert cu el în fața întregii țări. Îl las pe el să devină vedetă, și așa își dorește. Speră măcar să facă ceva bani ca, la partaj, mă îndoiesc că va obține vreun leu”, a spus Sandra.


Comenteaza acest articol

Sandra Romain, POSEDATĂ DE DEMONI?

by   1 min
0