Home > DRAMA: Sanii continua sa-i creasca necontrolat la 21 de ani!FOTO!

DRAMA: Sanii continua sa-i creasca necontrolat la 21 de ani!FOTO!

Mii de femei din intreaga lume platesc sume exorbitante de bani pentru a-si mari cupa la sutien si a arata ca ea, iar barbatii o doresc cu disperare. Stephanie Fox trece, insa, de ani de zile printr-un cosmar.
Tanara de 21 de ani spune ca sanii ei imensi sunt o povara, atat la propriu cat si la figurat. Din cauza bustului ei mai mult decat generos, fata trebuie sa-si faca haine la comanda si nu poate merge linistita pe strada fara a auzi obscenitati.
Stephanie se plange ca nu isi poate gasi un iubit, pentru ca barbatii nu o privesc niciodata in ochi, iar femeile cred automat ca este actrite de filme pentru adulti.
“Multe femei isi doresc sanii mei, dar ele nu stiu prin ce cosmar trec eu. Singurii barbati care se uita la mine sunt cei mai perversi dintre ei. Niciodata nu ma privesc in ochi si incearca sa ma cucereasca cu replici ieftine si penibile”, spune tanara.
“M-am despartit de iubitul meu in 2010 din cauza ca nu mai suporta situatia. Sanii mei erau mereu in centrul atentiei oriunde mergeam. Devenise extrem de gelos. Toti cei cu care am mai iesit au fost obsedati de bustul meu, parca asta era singurul lucru pentru care ieseau cu mine. Isi doreau sa puna mana pe sanii mei”, mai spune Stephanie, citata de Perfecte.ro.

Comenteaza acest articol

DRAMA: Sanii continua sa-i creasca necontrolat la 21 de ani!FOTO!

by   1 min
2