Tabu
Image default
lifestyle

SANI mariti considerabil prin hipnoza!

O tânără de 26 de ani din Marea Britanie a recurs la o metodă inedită pentru a-şi mări sânii. Deoarece îi era frică de bisturiu, ea a cerut ajutorul unui hipnoterapeut care a ajutat-o să îşi mărească bustul cu trei mărimi, într-un timp foarte scurt.

Femeia spune că sânii ei au crescut cu trei MĂRIMI, de la 36C la 36 E, după ce a recurs la hipnoză, potrivit The Sun.
Ashley Weller, o mamă singură de 26 de ani, era nefericită cu bustul ei, astfel că a cerut ajutorul specialiştilor. Deoarece îi era frică de bisturiu şi silicoane, ea a încercat metode care nu sunt considerate tocmai convenţionale. Cu ajutorul hipnoterapeutului Felix Economakis, ea a reuşit să îşi inducă ideea că sânii ei vor creşte, ceea ce s-a şi întâmplat.

“Mereu am vrut sâni mai mari. Mă gândeam să am o operaţie de mărire de sâni, dar se pare că nu mai am nevoie de ea acum”, a declarat tânăra care spune că a şi slăbit mai multe kilograme, după medicii i-au implantat un inel gastric.
Potrivit doctorului, de cele mai multe ori, creierul creează anumite blocaje mentale care opresc anumite părţi ale corpului din crescut, cum ar fi sânii femeilor.
“Există multe motive pentru aceste blocaje. De exemplu, în timpul pubertăţii, femeile asociază sânii mari cu atenţia nedorită din partea bărbaţilor, atunci când nu sunt pregătite emoţional”, a declarat doctorul pentru publicaţia britanică.

Citeste mai mult pe RTV.NET: http://www.romaniatv.net/metoda-inedita-folosita-de-o-femeie-pentru-a-si-mari-sanii-cu-trei-cupe-fara-operatii-sau-durere_78424.html#ixzz2SOmjSFCN

ARTICOLE SIMILARE

KINGS ON ICE! Ultimele bilete!

Legatura dintre MARIUS MOGA si sanii mari ai Loredanei! FOTO

Ada Solomon, antreprenor de cinema

realitatea

Internship Tabu, sezonul 2 – inscrieri

realitatea

Mariza cântă fado la Timișoara

realitatea

10 reguli pe care femeile trebuie să le încalce

realitatea

Scrie un comentariu