Tabu
Image default
FASHION Slider

Săptămâna Modei din Copenhaga | 3 tendințe scandinave pentru 2021

Organizatorii Copenhagen Fashion Week, CIFF, Revolver, Dansk Fashion & Textile și WEAR au decis ca, din cauza situației generate de pandemia de Covid-19 și a restricțiilor recente, ediția din februarie să aibă loc conform planificării, dar în format digital.

Considerat unul dintre evenimentele de neratat pentru creatorii de modă și entuziaști, Săptămâna modei de la Copenhaga s-a desfășurat în format digital în perioada 2 – 4 februarie 2021. Ganni, Rains, Stine Goya, By Marlene Birger, Skall Studio, Remain, Rodebjer, atât de multe etichete care și-au prezentat colecțiile de toamnă-iarnă 2021-2022, oferind un gust al tendințelor pentru sezonul viitor.

O abordare ecologică

Săptămâna modei de la Copenhaga este întotdeauna cu un pas în ceea ce privește moda și suspenabilitatea, scrie vogue. Prin raportul său anual de sustenabilitate, publicat la 1 februarie 2020, oganizatorii își dezvăluie planul de acțiune pentru o modă din ce în ce mai responsabilă, dorind să reducă impactul asupra mediului al Săptămânii modei în sine, cu obiectivul final de a face acest eveniment cu zero risipă, asigurându-se în același timp că brandurile prezente adoptă politici riguroase responsabile până în 2023.

Datorită acestui angajament ecologic, multe mărci își reinventează modul de a crea: bumbac organic pentru Ganni, piele și blană reciclate pentru Rodebjer și Stand.

Iată ce tendințe au fost observate în timpul acestui eveniment 100% digital.

Tendințele văzute la Săptămâna modei de la Copenhaga?

Vesta tricotată

Ganni

O piesă vestimentară esențială la danezi, tricotajele pot fi purtate cu efecte de stil regresiv și pot fi purtate peste o bluză elegantă sau o cămașă din velur. Vesta bunicului își recapătă statutul de must have și se remarcă ca piesa supremă în sezonul rece din 2021.

Vesta bărbătească

Marlene Birger

Farmecul său masculin / feminin a cucerit deja podiumurile. Vesta bărbătească are parte de o revenire alături de cravată, reperată în special la spectacolul Munthe. În ceea ce privește aspectul, poate fi purtat cu pantaloni de costum, în variante minimaliste.

Haină de ploaie

Rains

Croiala și materialele moi desenează contururile jachetei cu puf din 2021. Aspectul potrivit? Imaculată la Remain, preia accente cu efect de stratificare la Rains și vine într-o versiune hibridă la Ganni.

ARTICOLE SIMILARE

Povestea celei mai râvnite rochii de mireasă din lume

Andreea Damian

Regina Elisabeta se retrage din viața publică pe termen nedeterminat

Andreea Damian

Repetițiile la cea mai nouă producție a Théâtre du Soleil

Ciocîrlan

La film în seara de Crăciun

Ciocîrlan

Castiga unul din cele 7 volume “Pe gaura cheii” ale Simonei Tanasescu!

realitatea

RUJURI MATE, DIRECT DE PE CATWALK, DE LA BURBERRY

Scrie un comentariu