Home > Lifestyle > Săptămânal Tabu: Mango & Tabu Shopping Night

Săptămânal Tabu: Mango & Tabu Shopping Night

Fashionistele care au fost miercuri seara în magazinul Mango din Băneasa Shopping City au avut, probabil, senzaţia că au ajuns în raiul cumpărăturilor. Pentru că au avut ocazia nu doar să fie primele care au văzut noua colecţie Mango şi să cumpere orice produs cu 30% reducere, ci să fie răsfăţate cu machiaje, manichiuri şi coafuri gratuite şi cu tot felul de cadouri girlie & chic.

„N-am mai văzut atâtea fete zâmbitoare şi fericite laolaltă. A fost o terapie de bună-dispoziţie!”, a povestit una dintre participantele la Mango Fashion Night Out. Într-adevăr, explozia de culori de pe rochiile, bluzele, si pantalonii din colecţia Mango de primăvară-vară, inspirată din anii ’70, ar fi fost suficientă pentru a binedispune pe oricine. Asta ca să nu mai pomenim de reducerea de 30% pentru toată colecţia! Dar surprizele au continuat cu şedinţe de machiaj în spiritul anilor ’70, realizate de Mirela Vescan, make-up artistul oficial al Rimmel London şi şedinţe de coafură, oferite de hair stylist-ul Keune. Ca răsfăţul să fie complet, fashionistele au primit şi şedinţe de manichiură de la Rimmel London.

Atmosfera de party chic a fost completată cu cocktailuri delicioase de la Campari, iar NESCAFÉ Dolce Gusto s-a asigurat că fetele vor avea energie pentru maratonul de shopping care s-a dezlănţuit.

Tot în cadrul evenimentului, participantele au putut urmări finala concursului „Tabu caută decorator de vitrină”, în care două echipe s-au duelat în a aranja vitrina magazinului Mango. Echipa câştigătoare, M&M, a fost compusă din două fete venite special de la Timişoara pentru eveniment!

Toată luma a plecat cu zâmbetul pe buze de la Mango & Tabu Shopping Night, iar primele 150 de cumpărătoare au avut motive în plus să o facă: fiecare a primit cadou o gentuţă Mango, ce conţinea reviste Tabu, mascara şi ojă de la Rimmel London, produse pentru păr Keune, sticluţe de Campari şi brumizatoare Evian.

Articole asemanatoare
Definitia feminitatii: noua colectie primavara – vara 2015 de lenjerie intima LISCA
Campari Calendar 2015 – Mythology Mixology featuring EVA GREEN
Uma Thurman este noua imagine pentru Calendarul Campari 2014
Machiaj pas cu pas – Georgia May Jagger la Festivalul de Film de la Cannes

2 Responses

  1. Kiss

    Alunga plictiseala !!!

    Nu stiu de ce, dar de fiecare data, cand vin de la scoala imi arunc ghiozdanu si ma pun imediat la calculator! De ce? pentru a-mi completa lista de id-uri cu mult mai multe id-uri de fete sau baieti! Pentru a-mi facilita cautarea, intru pe cel mai real site cu id-uri de baieti/fete si premii: http://www.kissid.ro. Cu ajutorul acestui site, imi alung si plictiseala, caci, am cunoscut o multime de priteni, comentam impreuna la bloguri si ne spunem parerea de fiecare data cand ni se cere! Kissid.ro, mi-a stat la dispozitie si atunci cand am avut nevoie de statusuri, caci aici le gasesti pe cele mai tari! Eu am deja cont, deci hai sa fim prieteni, pe cel mai tare site de socializare!

Comenteaza acest articol

Săptămânal Tabu: Mango & Tabu Shopping Night

by realitatea   1 min
2