Tabu
Image default
LIFESTYLE

Saptamanal Tabu: Teatru, film, memories și comedie

 Miercuri, Cristina Bazavan, lansarea In deriva, noul serial HBO


 M-am simtit tare mindra ca si in Romania se face un serial ca afara; si am fost foarte bucuroasa ca ii aveam in fata pe toti actorii din distributie.

Am vazut primele 5 episoade din serial si pot sa spun asa:

         Dl Iures e genial (stiati asta, desigur)

         Andreea Bibiri si Bogdan Dumitrache fac un cuplu f f tare, cu toate nuantele iubirii si ale urii asezate pe aceeasi canapea.

         Maria Mitu e revelatia pentru mine; n-a facut actorie pina la acest film, dar joaca impecabil.

De luni, 6 decembrie, incepe In Deriva la HBO.

Miercuri, Sanziana Pop, Pește cu mazăre, teatrul Metropolis


Inainte de orice, as vrea sa precizez ca o iubesc pe Olga Tudorcahe cum nu cred ca iubesc un alt actor din Romania si ca am vazut "Regina Mama" de vreo patru ori de-a lungul anilor.

Asa ca m-am dus la "Peste cu Mazăre" mai mult decat incantata de idee, mai ales ca stiam ca doamna Tudorache a semnat si regia. Mi-a placut, am ras, m-am emotionat pe alocuri, dar m-as mai duce să revad a cincea oara "Regina Mama".

 Joi, Cristina Bazavan, Baroque by Barbara Hangan


Am intilnit-o pe Barbara la Carol Parc Hotel, dupa ce o descoperisem gratie prietenei mele Sorana Savu, mare fana a picturilor Barbarei.

Barbara picteaza femei personaj; se inspira din fotografii vechi, adunate de prin anticariate, dar si din revistele cele mai moderne.

De fapt, Barbara e un personaj. Cind ma uitam la expo, aveam in cap conversatii intre doamnele din tablouri peste care intervenea din cind in cind si  Barbara, cu cite o tusa de culoare.

 

Joi, Sanziana Pop, Improvizatie la Godot Cafe-Teatru


Daca vreti sa radeti cu lacrimi si suspine, va garantez că show-ul de improvizatie din fiecare joi de la Godot Cafe-Teatru vă va asigura buna dispozitie pentru o saptamana. Niciodata un show nu seamana cu celalalt si va spun asta pentru ca am devenit un client fidel al cafenelei.

Aseara am fost pentru a treia saptamana consecutiv si am ras o ora fara pauza. Talentatii improvizatori sunt Tania Popa, Bobonete, Catalin Neamtu, Mihai și Vizante, pe post de maestru de ceremonie. 

Joi, Sanziana Pop, club Tra La La


Mai avem un club in Bucuresti pe numele lui TraLaLa, situat pe str. Lipscani nr. 43 (in gang). Eram deja bine dispusa dupa show-ul de improvizatie, asa ca am intrat usor in atmosfera de petrecere. Doar vreo doua pahare de punch si ringul a fost al meu…

 

 

Vineri, Cristina Bazavan, Divan pe Lipscani


 Un pic de rasfat culinary aducator de multe calorii. Restaurantul turcesc Divan din Bucurestiul Vechi.

 

 

Marti, Cristina Bazavan, Memories


E o cafenea in mansarda unei case vechi de pe strada mea. Super dragutz decorata. Mi-am petrecut o jumatate de zi acolo, la vorbe si cafea…

 

 

Vineri, (astazi), Cristina Bazavan


Merg la TNB la Sala Atelier sa vad in avanpremiera noua piesa regizata de radu Afrim, Avalansa, cu Marius Manole, Ilinca Tomoroveanu, Constantin Cojocaru si Ana Ciontea in rolurile principale.

 Din 7 decembrie, piesa e pentru public.

ARTICOLE SIMILARE

ANNA LESKO – al doilea copil!

Bikinii Tanga, periculoși?

realitatea

Cici, ex-Sistem, parasit de a doua sotie dupa un an de casnicie! Vezi motivul

BARBATII din viata IULIEI POPOVICI, femeia care-i face un copil lui TUDOR CHIRILA

Cum să nu lași stresul să te doboare

realitatea

Mierea de albine, antibiotic natural

realitatea

Scrie un comentariu