Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Sara Carbonero, soţia lui Iker Casillas, a ajuns din nou în spital! A reapărut boala necruţătoare

Sara Carbonero trece prin momente teribile. Soţia lui Iker Casillas a fost internată din nou şi a fost operată. Din primele informaţii, se pare că a reapărut cancerul ovarian la celebra jurnalistă.

Sara a primit veştile dezastruoase la scurt timp după ce a împlinit 37 de ani. Pe 3 februarie şi-a sărbătorit, în familie, ziua de naştere. La nicio săptămână distanţă, a fost internată la Spitalul Universitar din Navarra şi a fost operată.

Sara Carbonero și Iker Casillas sunt căsătoriți din 2016 și au împreună doi copii

Detaliile au fost oferite de jurnaliştii de la ABC. Aceştia au anunţat că a recidivat boala necruţătoare cu care Sara a fost diagnosticată în mai 2019. Intervenţia chirurgicală a fost un real succes, iar soţia portarului este optimistă că îşi va putea relua viaţa normală încă de săptămâna viitoare.

„Din fericire, problemele au fost detectate foarte rapid. Urmează totuşi câteva luni în care mă voi chinui urmând tratamentul prescris de medici”, a declarat Sara pentru sursa citată.

ABC spune că medicul soției lui Casillas este optimist cu privire la rezultatele acestei noi intervenții chirurgicale.

Sara Carbonero a mai învins o dată cancerul

Sara Carbonero a traversat o perioadă complicată, după ce în mai 2019 a început lupta cu un cancer ovarian. Soția fotbalistului Iker Casillas a depășit momentul de cumpănă, iar atunci când a pozat cu noul său look pentru coperta revisei Elle Spania a produs o reacţie de susţinere incredibilă.

Prima intervenție pe care a trebuit să o facă a fost la clinica Ruber Internacional din Madrid, unde a continuat până acum cu controalele sale. După prima operaţie, jurnalista a făcut chimioterapeie până în luna noiembrie a anului trecut.

ARTICOLE SIMILARE

Flavia Mihășan mai slabă decât era înainte să rămână insăcinată

Tabu Tabu

Boeing 737 Max: un angajat spune că avionul a fost „proiectat de clovni” pentru profit

realitatea

Google e acuzat public de hărţuire şi de discriminare sexuală

Mircea Ivan e cel care ziua prezintă știri iar noaptea pune muzică în cluburi

Tabu Tabu

Momente de cumpănă pentru Draga Olteanu Matei

Andreea Damian

Cea mai frumoasă femeie din lume, răpusă de cancer la doar 45 de ani

Andreea Damian

Scrie un comentariu