Tabu
Image default
PEOPLESlider

Sara Ramirez a vorbit despre orientarea ei sexuală în calitate de „femeie ciudată”

Sara Ramirez, actrița care a dat viață personajului Callie Torres în serialul „Grey’s Anatomy” și-a schimbat complet look-ul imediat ce a terminat filmările. Vedeta a renunțat la părul lung și s-a tuns băiețește, și s-a ras pe laterale. În 2016, vedeta a făcut o schimbare destul de îndrăzneață, optând pentru o tunsoare foarte scurtă. Fanii ei au fost socați când au văzut noua ei înfățișare.

Actrița de 42 de ani, care a jucat rolul unui chirurg ortoped timp de zece sezoane, a decis să părăsească distribuția îndrăgitului serial pentru a petrece puțin timp departe de lumina reflectoarelor.

După ce a interpretat rolul medicului talentat și bisexual, vedeta a recunoscut într-un interviu acordat revistei „People” că, în calitate de „femeie ciudată și bisexuală”, nu știa dacă este gata să iasă în public.

sara„Când mi-am schimbat cariera de la teatru la televiziune, m-am simțit pregătită să joc rolul unei persoane bisexuale, pentru că nimeni nu mai făcuse asta pe tv”, a spus Sara.

„Dar m-am luptat cu potențialul bi-antagonist și discriminator cu care am știu că m-aș fi confruntat atât în ​​cadrul comunității LGBT (LGBT este o abreviere folosită ca termen colectiv pentru comunitatea persoanelor lesbiene, homosexuale, bisexuale și transgen), cât și în afara acesteia”, a adăugat aceasta. Sara a mărturisit că ieșirea din public a fost o decizie de care se temea, pentru că nu dorea ca aceasta să „aibă un impact negativ asupra carierei sale”. Ea a spus: „Mi-era frică de discriminarea cu care s-ar putea confrunta nu numai în afara Hollywood-ului, ci și în interiorul lui”.

La 42 de ani, Sara Ramirez și-a găsit identitatea și nu se rușinează de ceea ce este. „Sunt atât de mulți oameni care se confruntă cu respingerea, excluderile, diferite forme de violență și, în unele cazuri, deces”, a spus ea. „Așa că mă simt foarte privilegiată și norocoasă să am un acoperiș deasupra capului, un loc de muncă, o familie”, a adăugat actrița.

Sara Ramirez, care este căsătorită din 2012 cu bankerul Ryan DeBolt, a a confirmat în octombrie 2016 că este bisexuală, în cadrul unui discurs pe care l-a ţinut la un seminar pentru tinerii fără adăpost din comunitatea LGBT, organizat de fundaţia True Colors.

„Foarte mulţi din tinerii noştri care trăiesc pe stradă sunt tineri ale căror vieţi sunt influenţate de multe intersecţii – fie că ţin de identitatea şi exprimarea de gen, rasă, clasă socială, orientarea sexuală, religie, cetăţenie.  Şi datorită intersecţiilor din viaţa mea ca: femeie, femeie multi-rasială, femeie de culoare, bisexuală, americană cu origini mexicane şi irlandeze, imigrantă şi crescută de familii puternic înrădăcinate în religia catolică a celor două laturi mexicane şi irlandeze, sunt profund implicată în proiecte care le permit tinerilor să-şi facă vocile auzite şi care îi sprijină să se simtă stăpâni pe propriile poveşti complexe, astfel încât să-i ajutăm cu ce au nevoie“, a declarat aceasta în timpul seminarului.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Nu arunca semințele și coaja castraveților! Transformă-le într-o băutură răcoritoare de vară

Andreea Damian

Cum te machiezi de Valentine’s Day?

realitatea

Oana Zăvoranu, înșelată de soț: “N-ai cum să treci de la o actriță la o prostituată” 

Andreea Damian

Personajul interpretat de Paul Walker în franciza „Furios şi iute“ ar putea reveni

Andreea Damian

Cum arată Cristina Rus la 40 de ani. Fosta solistă Blondy s-a schimbat total

Andreea Damian

Cum arată acum locul unde a murit Răzvan Ciobanu

Tabu Tabu

Scrie un comentariu