Home > Lifestyle > Săracii copii bogați ai planetei. Au strâns averi colosale

Săracii copii bogați ai planetei. Au strâns averi colosale

Există copii care știu să se descurce și nu mai au nevoie de bani de buzunar de la părinți. Ai spune că muncesc pe brânci, dar cei mai bogați copii ai planetei au strâns averi impresionante jucându-se sau pretinzând că au joburi de oameni mari.

Site-ul  The Rich Kids of Today a realizat topul celor mai avute odrasle din lume. Când veți vedea ce averi au strâns în doar câțiva ani, veți rămâne absolut șocati.

Pe primul loc îl găsim pe micuțul Ryan, o senzație pe Internet. Puștiul de 7 ani are propriul canal de Youtube, intitulat ToysReview, care în 2017 i-a adus venituri de peste 8 milioane de dolari. Se aude că Ryan câștigă peste 25.000 de dolari pe zi. Avere estimată: 11 milioane de dolari.

Maddie Ziegler

Locul doi este ocupat de dansatoarea Maddie Ziegler, binecunoscută pentru aparițiile în videoclipurile artistei Sia, printre care și „Chandelier”, „Elastic Heart” și „Big Girls Cry”, dar și pentru apariția în reality show-ul Dance Moms de pe Lifetime. La doar 15 ani, Maddie face cca 4 milioane de dolari pe an. Avere estimată: 5 milioane de dolari.

Norocul se află clar în familia sa. Sora ei mai mică, Mackenzie Ziegler, în vârstă de 13 ani, este o apariție la fel de populară și a participat de asemenea la Dance Moms. Are un venit anual de cca 2 milioane de dolari. Avere estimată: 2 milioane de dolari.

Millie Bobby Brown

Și actrița britanică Millie Bobby Brown cunoaște foarte bine mirosul banilor. Are doar 14 ani și o lume întreagă la picioare. Adolescenta care o interpretează pe Eleven în serialul fenomen „Stranger Things“, i-a cucerit pe toți cu rolul său, iar acum se pregătește să dea lovitura și la Hollywood. Deține de asemenea, un imperiu în modă și beauty, care-i aduce venituri anuale de peste 4 milioane de dolari. Avere estimată: 5 milioane de dolari.

Aubrey Frances Anderson-Emmons

Aubrey Frances Anderson-Emmons este actriță, are doar 10 ani, iar din 2011 se bucură de faima pe care i-a adus-o personajul Lily Tucker-Pritchett din serialul american Modern Family. Puștoaica este cel mai tânăr star care pășește pe covorul roșu la edițiile din 2012 și 2013 la Primetime Emmy Awards. Avere estimată: 4 milioane de dolari.

Honey Boo Boo

Honey Boo Boo, pe numele ei adevărat Alanei Thompson, a strâns o mică avere datorită reality show-ului Here Comes Honey Boo Boo difuzat de TLC.

Kaia Gerber

Copila de 12 ani a cunoscut faima în 2012, după ce a apărut în emisiunea Toddlers and Tiaras. Oamenii au criticat-o intens pe mama ei, June,  pentru modul în care a îmbrăcat-o pe fetiță. Avere estimată: 800.000 de dolari.

 

 

Kaia Gerber, fiica și copia fidelă a lui Cindy Crawford, este una dintre cele mai tinere modele și deja are un succes răsunător pe podiumurile din întreaga lume. La 16 ani, modelul face venituri de peste 400.000 de dolari. Dar să nu uităm că e la început de carieră. Avere estimată: 500.000 de dolari.

 


Comenteaza acest articol

Săracii copii bogați ai planetei. Au strâns averi colosale

by Andreea Damian   2 min
0