Home > Slider > Sarah Ferguson dezvăluie ce le-ar fi spus prințesa Diana nurorilor sale

Sarah Ferguson dezvăluie ce le-ar fi spus prințesa Diana nurorilor sale

sarah ferguson

Prințesa Diana și Sarah Ferguson cunoscută și ca Fergie au fost prietene din copilărie. Însă cele două s-au apropiat mai mult după ce au devenit cumnate. De aceea, se află în poziția în care poate face presupuneri despre cea supranumită „prințesa inimilor”.

Fosta soție a prințului Andrew a oferit un interviu postului britanic ITV, declarând că Lady Diana s-ar fi simţit mândră de nurorile sale, Kate Middleton şi Meghan Markle. Ducesa de York a adăugat că regretata ei prietenă de suflet şi-ar fi dorit să le „îmbrăţişeze” pe soțiile fiilor ei şi să le spună „vă descurcaţi bine”.

Dar prințesa Diana nu a mai trăit ca să-și vadă cei doi băieții – prinții William și Harri – crescând și căsătorindu-se.

Sarah Ferguson, care s-a despărţit de prințul Andrew în anul 1992, nu a fost invitată la nunta lui William, dar a fost în schimb chemată la nunta ducilor de Sussex. Ea a spus că a fost „atât de neroasă” la nunta lui Harry cu fosta actriță Meghan încât la un moment dat a plâns. „În clipa în care am început să merg spre capelă, m-am gândit la Diana”, a mărturisit ea.

Fergie crede că Diana ar fi fost mândră și de fii ei. „Chiar cu mult înainte să se căsătorească, Diana ar fi spus <<Nu pot să cred ce bine s-au descurcat acești băieți>>”, a adăugat Sarah Ferguson.

Din păcate, Diana și Fergie au avut o ceartă și nu și-au mai vorbit timp de un an, înainte de moartea tragică a Prințesei, în august 1997. „Chiar îmi este dor de Diana. Am iubit-o foarte mult. Cel mai trist lucru este faptul că nu am vorbit timp de un an, fără să știu exact motivul..Am încercat, am scris și câteva scrisori, m-am tot gândit că orice s-ar fi întâmplat nu contează și că ar trebui să rezolvăm orice problemă am avea”, a declarat ducesa de York pentru o revistă internațională.

 

Articole asemanatoare
regina
Regina face eforturi să se apropie de Meghan, ca să nu sfârșească la fel ca prințesa Diana
prințesa Diana
Prinţesa Diana, în continuarea filmului Bodyguard, alături de Kevin Costner
prințesa Diana
Paris aduce un omagiu prințesei Diana: o piaţă va purta numele ei
Kitty Spencer
Nepoata prințesei Diana, Kitty Spencer, e într-o relație cu un bărbat care are de două ori vârsta ei

3 Responses

  1. Pingback : Lady Diana: Ce le-ar fi spus “Prinţesa Inimilor” nurorilor sale, dacă s-ar mai fi aflat în viaţă

  2. HM!!!!! SI EU CRED CA LADY D,SI AR FI ADMIRAT NURORILE!!! DIN EXPERIENTA EI TRISTA,DIN NENOROCIRILE EI,AR FI SFATUIT DISCRET NURORILE DAR SI FII SI ACUM,NEPOTII,CE INSEAMNA VIATA LA O CURTE RIGIDA IN APUCATURI…ROMANELE DESPRE ,,IUBIRILE CLANDESTINE,CARE AU DAT BASTARZI,DAR SI REGI HANDICAPATI,MILOGI,LA CURTEA FRANTEI SI MARII BRITANII,SUNT ILUSTRATIVE!!! MINCIUNA ARE CHIAR GRANDIOASA,APRETATA SI POLEITA CU AUR,ARE PICIOARE SCURTE!!! LUMEA S A EMANCIPAT!!! NU MAI VOR TIRANI MONARHI..ORI CURVARI,VICIOSI SAU CRETINI…

    1. HM!!!!! SI EU CRED CA LADY D,SI AR FI ADMIRAT NURORILE!!! DIN EXPERIENTA EI TRISTA,DIN NENOROCIRILE EI,AR FI SFATUIT DISCRET NURORILE DAR SI FII SI ACUM,NEPOTII,CE INSEAMNA VIATA LA O CURTE RIGIDA IN APUCATURI…ROMANELE DESPRE ,,IUBIRILE CLANDESTINE,CARE AU DAT BASTARZI,DAR SI REGI HANDICAPATI,MILOGI,LA CURTEA FRANTEI SI MARII BRITANII,SUNT ILUSTRATIVE!!! MINCIUNA ARE CHIAR GRANDIOASA,APRETATA SI POLEITA CU AUR,ARE PICIOARE SCURTE!!! LUMEA S A EMANCIPAT!!! NU MAI VOR TIRANI MONARHI..ORI CURVARI,VICIOSI SAU CRETINI…SARAH FERGUSON A FOST STRALUCITOARE IN ELEGANTA SI MARETIA SA!!! A FACUT O MANDRA SI PREZENTA(MACAR IN GAND SI SPIRIT!!!),SI PE LADI D

Comenteaza acest articol

Sarah Ferguson dezvăluie ce le-ar fi spus prințesa Diana nurorilor sale

by Andreea Damian   1 min
3