Tabu
PEOPLE Slider

Sarah Ferguson dezvăluie ce le-ar fi spus prințesa Diana nurorilor sale

sarah ferguson

Prințesa Diana și Sarah Ferguson cunoscută și ca Fergie au fost prietene din copilărie. Însă cele două s-au apropiat mai mult după ce au devenit cumnate. De aceea, se află în poziția în care poate face presupuneri despre cea supranumită „prințesa inimilor”.

Fosta soție a prințului Andrew a oferit un interviu postului britanic ITV, declarând că Lady Diana s-ar fi simţit mândră de nurorile sale, Kate Middleton şi Meghan Markle. Ducesa de York a adăugat că regretata ei prietenă de suflet şi-ar fi dorit să le „îmbrăţişeze” pe soțiile fiilor ei şi să le spună „vă descurcaţi bine”.

Dar prințesa Diana nu a mai trăit ca să-și vadă cei doi băieții – prinții William și Harri – crescând și căsătorindu-se.

Sarah Ferguson, care s-a despărţit de prințul Andrew în anul 1992, nu a fost invitată la nunta lui William, dar a fost în schimb chemată la nunta ducilor de Sussex. Ea a spus că a fost „atât de neroasă” la nunta lui Harry cu fosta actriță Meghan încât la un moment dat a plâns. „În clipa în care am început să merg spre capelă, m-am gândit la Diana”, a mărturisit ea.

Fergie crede că Diana ar fi fost mândră și de fii ei. „Chiar cu mult înainte să se căsătorească, Diana ar fi spus <<Nu pot să cred ce bine s-au descurcat acești băieți>>”, a adăugat Sarah Ferguson.

Din păcate, Diana și Fergie au avut o ceartă și nu și-au mai vorbit timp de un an, înainte de moartea tragică a Prințesei, în august 1997. „Chiar îmi este dor de Diana. Am iubit-o foarte mult. Cel mai trist lucru este faptul că nu am vorbit timp de un an, fără să știu exact motivul..Am încercat, am scris și câteva scrisori, m-am tot gândit că orice s-ar fi întâmplat nu contează și că ar trebui să rezolvăm orice problemă am avea”, a declarat ducesa de York pentru o revistă internațională.

 

ARTICOLE SIMILARE

Plateste cu poezie cafeaua pe 21 martie!

realitatea

E populară pe Instagram, dar ascunde un secret teribil. Fanii ei nu se așteptau

Andreea Damian

H&M se prăbușește din cauza pandemiei. Ce va face cu stocul de haine nevândute

Andreea Damian

Ținuta sobră a lui Natalie Portman a transmis un puternic, dar subtil, mesaj feminist

Andreea Damian

Kit Harington, despre hărțuirea sexuală: „Nu sunt șocat. E peste tot în showbiz”

Andreea Damian

Fosta membră Spice Girls doreşte să-și lanseze propria linie de jucării sexuale

Andreea Damian

3 comentarii

Lady Diana: Ce le-ar fi spus “Prinţesa Inimilor” nurorilor sale, dacă s-ar mai fi aflat în viaţă 24 November 2018 at 9:34

[…] Sarah Ferguson dezvăluie ce le-ar fi spus prințesa Diana nurorilor sale, pe TABU.RO […]

Răspunde
Stroe vasilica 25 November 2018 at 11:19

HM!!!!! SI EU CRED CA LADY D,SI AR FI ADMIRAT NURORILE!!! DIN EXPERIENTA EI TRISTA,DIN NENOROCIRILE EI,AR FI SFATUIT DISCRET NURORILE DAR SI FII SI ACUM,NEPOTII,CE INSEAMNA VIATA LA O CURTE RIGIDA IN APUCATURI…ROMANELE DESPRE ,,IUBIRILE CLANDESTINE,CARE AU DAT BASTARZI,DAR SI REGI HANDICAPATI,MILOGI,LA CURTEA FRANTEI SI MARII BRITANII,SUNT ILUSTRATIVE!!! MINCIUNA ARE CHIAR GRANDIOASA,APRETATA SI POLEITA CU AUR,ARE PICIOARE SCURTE!!! LUMEA S A EMANCIPAT!!! NU MAI VOR TIRANI MONARHI..ORI CURVARI,VICIOSI SAU CRETINI…

Răspunde
Stroe vasilica 25 November 2018 at 11:22

HM!!!!! SI EU CRED CA LADY D,SI AR FI ADMIRAT NURORILE!!! DIN EXPERIENTA EI TRISTA,DIN NENOROCIRILE EI,AR FI SFATUIT DISCRET NURORILE DAR SI FII SI ACUM,NEPOTII,CE INSEAMNA VIATA LA O CURTE RIGIDA IN APUCATURI…ROMANELE DESPRE ,,IUBIRILE CLANDESTINE,CARE AU DAT BASTARZI,DAR SI REGI HANDICAPATI,MILOGI,LA CURTEA FRANTEI SI MARII BRITANII,SUNT ILUSTRATIVE!!! MINCIUNA ARE CHIAR GRANDIOASA,APRETATA SI POLEITA CU AUR,ARE PICIOARE SCURTE!!! LUMEA S A EMANCIPAT!!! NU MAI VOR TIRANI MONARHI..ORI CURVARI,VICIOSI SAU CRETINI…SARAH FERGUSON A FOST STRALUCITOARE IN ELEGANTA SI MARETIA SA!!! A FACUT O MANDRA SI PREZENTA(MACAR IN GAND SI SPIRIT!!!),SI PE LADI D

Răspunde

Scrie un comentariu