Home > Agenda > stiri > Sarah Jessica Parker, votată cea mai puțin sexy din SATC

Sarah Jessica Parker, votată cea mai puțin sexy din SATC

Sarah Jessica Parker a fost votată de fanii Sex and the City drept cea mai puțin sexy actriță din celebrul film. Sondajul a fost făcut de Pincer Vodka care au vrut să testeze piața cu mai puțin de două săptămâni înainte de premiera SATC2. Sondajul cerea participanților să alcătuiască un top  4 al celor mai sexy personaje/actrițe principale din film.

Rezultatele finale au arătat astfel: locul întâi i-a revenit actriței Kristin Davis care o interpretează pe conservatoarea și excesiv de decenta Charlotte York, locul doi a fost ocupat se "guru-ul" feminin al sexului din film Samantha Jones, interpretată de Kim Cattrall, iar locul trei a fost ocupat de actrița Cynthia Nixon, interpreta avocatei Miranda Hobbes.

Surprinzător, personajul principal din film, Carrie Bradshaw, a fost votată ca fiind, practic, cea mai urâtă. Directorul Pincer Vodka a și glumit pe această temă spunând că Sarah va avea nevoie de mai multe pahare de alcool ca să treacă peste această înfrângere.

Articole asemanatoare
Mituri despre varice desființate de chirurgul Rafael Halpern: când este mai bine să te operezi dacă vrei să rămâi însărcinată
Kate Moss a descoperit secretul tineretii vesnice
Chris Brown ar putea ajunge la inchisoare, acuzat de jaf
Whitney a fost fotografiata in cosciug, purtand bijuterii in valoare de 500.000$ – FOTO

Comenteaza acest articol

Sarah Jessica Parker, votată cea mai puțin sexy din SATC

by realitatea   1 min
0