Tabu
Image default
PEOPLE

Sărbătoare în familia lui Catrinel Sandu: vedeta și-a aniversat mama

Fosta “bebelușă” din televiziune, așa cum i-a rămas numele și acum, a avut parte de o viață ca o telenovelă, fiind “actrița principală” din propria poveste. Acum toate merg ca pe roate pentru Catrinel Sandu, care s-a recăsătorit după un mariaj cu probleme și apoi și-a mai pierdut și tatăl.

mia sandu mama catrinel sandu
mia sandu mama catrinel sandu

Însă după nunta cu nou ei soț și mutatul în casă nouă, fosta dansatoare și coregrafă și-a serbat zilele trecute mama, pe Mia Sandu, care a împlinit o vârstă venerabilă. Catrinel Sandu i-a scris mesajul următor pe rețelele de socializare care arată cam așa: “La mulți ani , mama mea frumoasă și bună. Te iubim enorm de mult și îți mulțumim pentru tot . Ești cea mai bună mamă prietenă și bunică.

mia sandu si o nepoata
mia sandu si o nepoata

Îți doresc multă sănătate și să fi mulți mulți mulți ani alături de noi”, au fost cuvintele pe care aceasta i le-a scris mamei sale, care i-a fost alături la bine și la greu, la despărțire sau la bucurie. Catrinel a mai publicat și câteva imagini cu mama ei și cele două fiice ale sale din prima căsnicie. Și niște imagini în care femeia ține niște baloane, semn că a fost și o petrecere acolo la care a primit multe daruri.

ARTICOLE SIMILARE

Lily Allen era să fie anesteziată cu forța de către șase asistente din cauza unei crize nervoase

realitatea

Lavinia Bănică a intrat în afaceri

Tabu Tabu

Elena Băsescu e pricepută în bucătărie! Ce rețete a oferit fanilor

Tabu Tabu

Mesajul emoționant al Annei Lesko pentru fanii ei

Tabu Tabu

Mesajul fanului Mădălinei Manole la 10 ani de la moartea artistei

Tabu Tabu

Un cap plin de vise confirmă faptul că Coldplay nu este cool și nici nu a încercat vreodată să fie

realitatea

Scrie un comentariu