Home > Vedete > Sărbătoare în familia lui Catrinel Sandu: vedeta și-a aniversat mama

Sărbătoare în familia lui Catrinel Sandu: vedeta și-a aniversat mama

Catrinel Sandu

Fosta “bebelușă” din televiziune, așa cum i-a rămas numele și acum, a avut parte de o viață ca o telenovelă, fiind “actrița principală” din propria poveste. Acum toate merg ca pe roate pentru Catrinel Sandu, care s-a recăsătorit după un mariaj cu probleme și apoi și-a mai pierdut și tatăl.

mia sandu mama catrinel sandu

mia sandu mama catrinel sandu

Însă după nunta cu nou ei soț și mutatul în casă nouă, fosta dansatoare și coregrafă și-a serbat zilele trecute mama, pe Mia Sandu, care a împlinit o vârstă venerabilă. Catrinel Sandu i-a scris mesajul următor pe rețelele de socializare care arată cam așa: “La mulți ani , mama mea frumoasă și bună. Te iubim enorm de mult și îți mulțumim pentru tot . Ești cea mai bună mamă prietenă și bunică.

mia sandu si o nepoata

mia sandu si o nepoata

Îți doresc multă sănătate și să fi mulți mulți mulți ani alături de noi”, au fost cuvintele pe care aceasta i le-a scris mamei sale, care i-a fost alături la bine și la greu, la despărțire sau la bucurie. Catrinel a mai publicat și câteva imagini cu mama ei și cele două fiice ale sale din prima căsnicie. Și niște imagini în care femeia ține niște baloane, semn că a fost și o petrecere acolo la care a primit multe daruri.

Articole asemanatoare
SCANDAL la botezul fetitei lui Catrinel Sandu! A fost nevoie de interventia bodyguarzilor!
Catrinel Sandu, sexy în luna a cincea de sarcină!

Comenteaza acest articol

Sărbătoare în familia lui Catrinel Sandu: vedeta și-a aniversat mama

by Tabu Tabu   1 min
0