Tabu
Image default
PEOPLE

Sărbătoare în familia lui Catrinel Sandu: vedeta și-a aniversat mama

Fosta “bebelușă” din televiziune, așa cum i-a rămas numele și acum, a avut parte de o viață ca o telenovelă, fiind “actrița principală” din propria poveste. Acum toate merg ca pe roate pentru Catrinel Sandu, care s-a recăsătorit după un mariaj cu probleme și apoi și-a mai pierdut și tatăl.

mia sandu mama catrinel sandu
mia sandu mama catrinel sandu

Însă după nunta cu nou ei soț și mutatul în casă nouă, fosta dansatoare și coregrafă și-a serbat zilele trecute mama, pe Mia Sandu, care a împlinit o vârstă venerabilă. Catrinel Sandu i-a scris mesajul următor pe rețelele de socializare care arată cam așa: “La mulți ani , mama mea frumoasă și bună. Te iubim enorm de mult și îți mulțumim pentru tot . Ești cea mai bună mamă prietenă și bunică.

mia sandu si o nepoata
mia sandu si o nepoata

Îți doresc multă sănătate și să fi mulți mulți mulți ani alături de noi”, au fost cuvintele pe care aceasta i le-a scris mamei sale, care i-a fost alături la bine și la greu, la despărțire sau la bucurie. Catrinel a mai publicat și câteva imagini cu mama ei și cele două fiice ale sale din prima căsnicie. Și niște imagini în care femeia ține niște baloane, semn că a fost și o petrecere acolo la care a primit multe daruri.

ARTICOLE SIMILARE

Ce mândri sunt de fetele lor Pepe, Virgil Ianțu și Cabral

Tabu Tabu

Tyra Banks s-a întors pe coperta Sports Illustrated la 45 de ani

Andreea Damian

Imaginea zilei vine de la Loredana. Vedeta, cu sânii goi, pe Instagram (FOTO)

Andreea Damian

Actrița de la Bollywood care a creat fenomenul #MeToo în India

Andreea Damian

Cât de creativ a fost solistul Ștefan Bănică în izolare

Tabu Tabu

Cum arată casa în care stă Alexia Eram, fiica Andreei Esca

Tabu Tabu

Scrie un comentariu