Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Sărbătoare mare în familia Andreei Berecleanu

Încântătoarea fostă vedetă de televiziune este și o mamă fericită. Andreea Berecleanu are doi copiii, o fată și un băiat, iar pe fiul ei vedeta l-a sărbătorit zilele acestea și l-a sărbătorit cu un mesaj special pe care l-a publicat pe rețelele de socializare.
Una dintre cele mai frumoase vedete de televiziune a fost foarte fericită căci fiul ei și al lui Andrei Zaharescu, fost prezentator de televiziune, a fost aniversat. Petru Zaharescu a împlinit 15 ani dar este un tânăr bine făcut, înalt și frumușel, cu siguranță că seamănă cu mama ei. Andreea Berecleanu a publicat un mesaj pe rețelele de socializare care suna cam așa: “La mulți ani, copil bun, băiat frumos, bărbat protector! Fie-ți viața senină, fii sănătos și fericit! Te iubesc, Petru!”, a scris Andreea Berecleanu pe pagina ei. Vedeta mai are o fiică, la fel de frumoasă, Eva Zarescu și s-a bucurat că a făcut doi copii frumoși și deștepți. Și nu numai mama lui i-a publicat un mesaj, ci și sora sa, Eva, dar și o altă prietenă, probabil iubita lui Petru.

Andreea Berecleanu a fost mereu fericită că cei doi copii ai ei au fost foarte cuminți și nu au făcut-o niciodată de rușine. Și anul trecut i-a scris un mesaj asemănător. “Eşti un copil luminos. Ai joacă în ochi şi inima în palme. Încă nu îţi simt vârsta de 14 ani, ai rămas cumva micuţ, asta cred că simt toate mamele. Ai peste 1,80 şi râdem că în curând vei avea peste 1,90. Dar asta chiar contează cel mai puţîn. Ce învăţăm acum, de când începi să devii bărbat, este să ai onoare, cuvânt, respect. Să iubeşti oamenii, să fii amuzant fără să răneşti, să fii deştept fără să iei neapărat premii. Să trăieşti intens şi să-ţi faci amintiri. Să priveşti spre viitor cu încredere şi să păşeşti elegant în viaţă. Să fii fericit, copilul meu! Te iubesc, Petru! La mulţi ani!”, a scris Andreea pe un cont de socializare anul trecut.

ARTICOLE SIMILARE

Afla la ce evenimente poti merge in weekend-ul acesta!

realitatea

Cum să eviți greșelile de machiaj care te îmbătrânesc

Andreea Damian

Proiecție de film online ⎥ Sahia Vintage

Ciocîrlan

Ziua marilor surprize la REALITATEA – Trustul media lansează DOUĂ televiziuni noi: Realitatea Sportivă și Realitatea Star – LIVE VIDEO

Tabu Tabu

Berea belgiană vă poate ajuta să combateți obezitatea și să aveți un somn bun

realitatea

Nicolas Di Felice ⎪ Renașterea brandului Courrèges

Ciocîrlan

1 comentariu

Berna 20 September 2020 at 16:02

Love it, love it, love it. I also have it in silver. It looks amazing!!

Răspunde

Scrie un comentariu