Tabu
CULTURE

Sarbatoarea muzicii vieneze, la Sala Palatului

Faimoasa orchestra Johann Strauss Ensemble sub bagheta dirijorului Russell McGregor, celebreaza zece ani de concerte sustinute cu succes in prezenta spectatorilor din Romania si continua traditia cu un spectacol extraordinar de Craciun, prezentat in cadrul unui turneu national sub titulatura ”Best of Vienna” – De 10 ani pentru romani.”

Pe 17 decembrie, incepand cu orele 20.00, Sala Palatului din capitala va imbraca haine de sarbatoare spre a le darui tuturor romanilor o experienta muzicala de inalta tinuta pe ritmurile vieneze ale dinastiei Strauss. Un concert aniversar grandios, pentru care Johann Strauss Ensemble si Russell Mc Gregor au pregatit un repertoriu deosebit, presarat cu  momente artistice emotionante in interpretarea exceptionala a muzicianului Adrian Naidin si a sopranei Letizia Quinn, prezenti in calitate de invitati speciali.

La ceas aniversar, spectatorii se vor putea bucura de sunetul tipic austriac, virtuozitatea dar si de subtilitatea umorului de calitate, elementele cheie care stau la baza succesului international al acestei orchestre de muzicieni de prim rang. Vom fi purtati pe valurile “Dunarii Albastre” si vom fi invaluiti de celebrele valsuri vieneze, colinde si cantece de iarna menite sa aduca un plus de valoare operelor din secolele precedente.

Russell McGregor (mesaj video adresat publicului din Romania) : https://www.youtube.com/watch?v=w8V9xtG4Hfw&feature=youtu.be

Biletele pentru concertul ”Best of Vienna” sunt disponibile la Sala Palatului,  in magazinele Inmedio, Vodafone, Orange, Domo, Libraria Eminescu, in reteaua agentiilor EUROLINES & TUI TRAVELCENTER si online pe www.bilete.ro, www.bilet.ro, www.biletoo.ro, www.blt.ro, www.ticketstore.ro  si www.ticketnet.ro. Preturile acestora variaza in functie de categoria de loc, dupa cum urmeaza: cat.IV – 49 lei, cat.III – 74 lei, cat.II – 99 lei, cat.I – 149 lei, VIP – 199 lei si Golden VIP – 259 lei. 

ARTICOLE SIMILARE

Åžtiai că Palatul Åžtirbei a fost proiectat de un arhitect francez?

realitatea

Bucurestiul va avea si o Noaptea a Studiourilor Foto

BNR: Soldul creditului neguvernamental a crescut în iunie 2020 cu 0,4%

Tabu Tabu

Uimitor! Regina își transformă casa în cinema în aer liber

Andreea Damian

Duffy – Rockerferry- deluxe edition

realitatea

Spionaj la granița cu arta: “Fay Grim-

realitatea

1 comentariu

Sarbatoarea muzicii vieneze, la Sala Palatului | Femininne 5 December 2014 at 14:38

[…] Citeste mai departe […]

Răspunde

Scrie un comentariu