Home > Agenda > Sărbătoritul zilei de 16 august. Madonna.

Sărbătoritul zilei de 16 august. Madonna.

Madonna, pe numele ei foarte adevărat Madonna Louise Veronica Ciccone (numele ei Kabbalah este Esther), s-a născut pe 16 august 1958 în Bay City, Michigan, Statele Unite ale Americii. Şi de aici încolo nu putem decât să o lăudăm pentru ceea ce a făcut în viață.

Madonna este cea mai cunoscută interpretă a tuturor timpurilor și, probabil, după moartea lui Michael Jackson, cea mai faimoasă persoană din lume. A debutat în urmă cu 3 decenii și de atunci a delectat generații întregi de fani. La începutul anilor ’90, Madonna a făcut o afirmație care avea să îi marcheze întreaga carieră: “Ştiu că nu am o voce extraordinară, așa că tot ceea ce îmi rămâne este să fac show!”. Şi asta a și făcut. Penultimul ei turneu, “Confessions on the Dancefloor” este considerat de mulți critici ca fiind cel mai bun show de gen din toate timpurile.

Din 1979, când și-a început cariera, Madonna a vândut aproximativ 300 de milioane de discuri, ceea ce înseamnă că este femeia cu cel mai mare succes pe scena muzicală mondială. Singura țară în care Madonna este depășită la capitolul vânzări este America, unde locul întâi îl ocupă Barbra Streisand.

Articole asemanatoare
relații
Vedetele care au sau au avut relații cu bărbați mai tineri decât ele
Coachella
Unul dintre cele mai mari festivaluri de muzică din lume, amânat din cauza epidemiei de coronavirus
madonna
Madonna anulează concertul din Lisabona: Trebuie să-mi ascult corpul
madonna
Madonna face băi cu gheață și își bea propria urina după un concert

Comenteaza acest articol

Sărbătoritul zilei de 16 august. Madonna.

by realitatea   1 min
0