Tabu
CULTURE

Sărbătoritul zilei de 25 august

Alexander Skarsgard s-a născut pe 25 august 1976 la Stockholm în Suedia. Este fiul cel mai mare al celebrului actor Stellan Skarsgard. Are șase frați mai mici, cel mai tânăr dintre aceștia fiind născut în urmă cu doi ani. Alexander a avut o copilărie modestă, tatăl lui devenind cunoscut abia în 1996 după ce a jucat în “Breaking the Waves”, și a locuit într-un cartier muncitoresc. A început să joace în diverse piese la 8 ani, dar la 16 ani a renunțat la actorie și s-a axat pe studii. Dragostea de școală nu l-a ținut foarte mult, iar trei ani mai târziu a renunțat și s-a înscris în armată.

A apărut în mai multe filme și piese de teatru până în 2008 când viața lui s-a schimbat complet odată cu rolul din “Generation Kill”. Prestația lui a lăsat cu gura căscată atât publicul, cât și criticii. Miniseria HBO s-a terminat, însă, mai repede decât ar fi crezut lumea, din cauza grevei scenariștilor, și cum producătorii HBO se îndrăgostiseră de el și erau disperați să nu li-l fure cineva, l-au distribuit în filmul care l-a făcut celebru în toată lumea, serialul “True Blood”, în care Alexander joacă rolul vampirului Eric Northman.

Notă personală: E mult mai mișto decât Vampirul Bill, care deține rolul principal în “True Blood”! De altfel și numele lor spune multe… Bill vs. Eric Northman! Pfff!

ARTICOLE SIMILARE

Linda Hamilton revine în rolul lui Sarah Connor. Prima imagine cu ea în Terminator 6

Andreea Damian

CELEBRITATI NASCUTE PE 6 MARTIE!

realitatea

LEONARD MIRON pleaca de la TVR cu scandal: “Poponarul stie 4 limbi straine!”

Fii cel mai bun din domeniul tau cu Mihaela Tatu

realitatea

Stațiile de călcat Philips PerfectCare înving „monstruleții” de haine din toată țara

Microsoft investeşte 1 mld. $ în proiectul de inteligență artificială care vrea să imite creierul uman

Andreea Damian

Scrie un comentariu