Tabu
Image default
CULTURE

Sărbătoritul zilei de 25 august

Alexander Skarsgard s-a născut pe 25 august 1976 la Stockholm în Suedia. Este fiul cel mai mare al celebrului actor Stellan Skarsgard. Are șase frați mai mici, cel mai tânăr dintre aceștia fiind născut în urmă cu doi ani. Alexander a avut o copilărie modestă, tatăl lui devenind cunoscut abia în 1996 după ce a jucat în “Breaking the Waves”, și a locuit într-un cartier muncitoresc. A început să joace în diverse piese la 8 ani, dar la 16 ani a renunțat la actorie și s-a axat pe studii. Dragostea de școală nu l-a ținut foarte mult, iar trei ani mai târziu a renunțat și s-a înscris în armată.

A apărut în mai multe filme și piese de teatru până în 2008 când viața lui s-a schimbat complet odată cu rolul din “Generation Kill”. Prestația lui a lăsat cu gura căscată atât publicul, cât și criticii. Miniseria HBO s-a terminat, însă, mai repede decât ar fi crezut lumea, din cauza grevei scenariștilor, și cum producătorii HBO se îndrăgostiseră de el și erau disperați să nu li-l fure cineva, l-au distribuit în filmul care l-a făcut celebru în toată lumea, serialul “True Blood”, în care Alexander joacă rolul vampirului Eric Northman.

Notă personală: E mult mai mișto decât Vampirul Bill, care deține rolul principal în “True Blood”! De altfel și numele lor spune multe… Bill vs. Eric Northman! Pfff!

ARTICOLE SIMILARE

Sărbătoritul zilei 3 noiembrie

realitatea

Fondatoarea și redacția alcătuită exclusiv din femei a revistei pentru femei a Vaticanului au demisionat

Andreea Damian

Vedete nascute pe 18 septembrie!

realitatea

Decizie istorică în Germania. Sinuciderea asistată a devenit legală

Andreea Damian

Ea e mireasa lui BORDEA!

SHAKIRA a nascut un baietel!? Marea pacaleala a sfarsitului de an!

Scrie un comentariu