Tabu
CULTURE

Sărbătoritul zilei de 3 iunie

Rafael Nadal s-a născut pe 3 iunie 1986 în Manacor, Majorca, Spania. Tatăl lui era la vremea respectivă om de afaceri, iar mama era casnică. Unul dintre unchii săi, fost jucător profesionist de tenis, şi-a dat seama că Rafael avea talent la tenis şi a început să îi predea primele lecţii la doar trei ani. La opt ani a câştigat primul tuneru important, dar încă se gândea să devină fotbalist.

În momentul de faţă, Rafa Nadal este numărul 1 mondial în clasamentul ATP şi este considerat unul dintre cei mai talentaţi judecători ai tuturor timpurilor. A primit titulatura de “regele zgurei”, fiind considerat cel mai mare jucător al tutror timpurilor pe acest tip de teren. A câştigat până acum nouă turnee de grand slam, fiind cel de-al doilea jucător din istorie, după Andre Agassi, care a reuşit câştige toate cele patru turnee de grand slam şi medalia olimpică de aur.

ARTICOLE SIMILARE

Să dăm Dans la tot Cartierul

In luna decembrie Centrofarm lanseaza Tombola Caudalie

Doliu în serialul „The Young and the Restless”! Ce vedetă a murit?

Tabu Tabu

Dana Rogoz joaca in filmul OCTAV

realitatea

Paramount Channel nu ii uita pe iubitorii de fictiune!

“Jurassic Experience” in premiera, in Romania!

realitatea

1 comentariu

covaciu floare 5 June 2011 at 10:21

IMPRESIONATA DE CARIERA STRALUCITOARE A LUI NADAL AM DETERMENAT O PE FICA MEA SA L DE A LA TENIS PE NEPOTEL IN SPANIA .SPER SA AJUNGA SI EL MACAR LA FEL DACA NU SI MAI BUN

Răspunde

Scrie un comentariu