Home > Agenda > Sărbătoritul zilei de 8 iunie

Sărbătoritul zilei de 8 iunie

Astăzi e una din acele zile în care s-a născut toată lumea. Barbara Bush, Jerry Stiller, Joan Rivers, Nancy Sinatra, Sonia Braga, Bonnie Tyler, Mick Hucknall, Julianna Margulies, Lindsay Davenport, Kanye West, Nadia Petrova şi Kim Clijters îşi sărbătoresc pe 8 iunie ziua de naştere.

Noi o să vorbim puţine de Kanye West. S-a născut pe 8 iunie 1977 în Atlanta, Statele Unite ale Americii. Tatăl său este unul dintre primii fotografi de culoare, iar mama lui, una dintre cele mai apreciate profesoare de literatură la Universitatea Clark din Atlanta. A fost un elev silitor, notele lui fiind întotdeauna foarte mari.

Kanye este acum unul dintre cei mai cunoscuţi rapperi din lume. A vândut zeci de milioane de albume de la lansarea sa în 2004 şi este artistul hip hop cu cele mai multe premii Grammy câştigate, 14 la număr. Pe lângă asta, el este unul dintre cei mai apreciaţi compozitori şi producători muzicali, compunând piese pentru artişti ca Alicia Keys, Ludacris, Janet Jackson, Jay-Z, Talib Kweli, Cam’ron, Common, Mobb Deep, Jermaine Dupri, The Game, John Legend şi mulţi alţii.

Articole asemanatoare
Kanye West spune că șapca MAGA a lui Trump l-a făcut să se simtă ca Superman
Lana Del Rey îl critică pe Kanye West pentru sprijinul acordat lui Donald Trump într-o emisiune
kanye west
Kanye West a plătit 85.000 $ pe o fotografie făcută în baia lui Whitney Houston
KIM KARDASHIAN are o geanta Hermes “pictata” de fiica ei! FOTO!

Loading...

1 Response

  1. Pingback : Sărbătoritul zilei de 8 iunie | Elodia

Comenteaza acest articol

Sărbătoritul zilei de 8 iunie

by realitatea   1 min
1