Home > Agenda > Sărbătoritul zilei de 9 iunie

Sărbătoritul zilei de 9 iunie

Astăzi s-au născut doi actori mari. Primul a făcut istorie la Hollywood, este cel mai bine plătit, cel mai apreciat, cel mai iubit, cel mai deosebit şi a reuşit să joace impecabil într-un blockbuster, dar nu a luat niciodată Oscarul, iar cea de-a doua (e o ea), s-a machiat cu negru la ochi, s-a înjunghiat în stomac, a jucat un rol de pasăre şi a luat Oscarul. Este vorba, bineînţeles, despre Johnny Depp şi Natalie Portman.

Despre Johnny ce să mai spunem? Îl ştie toată lumea şi este minunat! S-a născut pe 9 iunie 1963 în Owensboro (un fel de Mizil american), Statele Unite ale Americii. Astăzi împlineşte 48 de ani, a fost desemnat de câteva ori drept cel mai sexy bărbat din lume, are o iubită celebră din 1998, pe Vanessa Paradis, cu care a făcut doi copii despre care vorbeşte în toate interviurile.

Natalie Portman. S-a născut la Ierusalim pe 9 iunie 1981 şi azi împlineşte 30 de ani. A studiat la Harvard, fiind extrem de inteligentă, dar a mărturisit în repetate rânduri că nu se omora cu învăţătura pentru că îi plăcea foarte tare să fumeze iarbă. Anul 2010 a fost crucial nu doar pentru cariera ei, dar şi pentru viaţa personală. A jucat în Black Swan, rol pentru care a luat un Oscar în 2011, l-a cunoscut pe Benjamin Millepied cu care s-a căsătorit şi a rămas însărcinată urmând să nască anul acesta.

Articole asemanatoare
Johnny Depp
Gestul măreț pe care Johnny Depp l-a făcut pentru copiii bolnavi de cancer
Jessica Simpson “dezamăgită” de felul în care Natalie Portman i-a comentat pozele din 1999
Jack Sparrow va fi înlocuit de o femeie în Pirații din Caraibe
Johnny Depp
Fiica lui Johnny Depp a pozat sexy alături de Pamela Anderson

Loading...

1 Response

  1. Pingback : Sărbătoritul zilei de 9 iunie | Elodia

Comenteaza acest articol

Sărbătoritul zilei de 9 iunie

by realitatea   1 min
1