Tabu
CULTURE

Sărbătoritul zilei de 9 iunie

Astăzi s-au născut doi actori mari. Primul a făcut istorie la Hollywood, este cel mai bine plătit, cel mai apreciat, cel mai iubit, cel mai deosebit şi a reuşit să joace impecabil într-un blockbuster, dar nu a luat niciodată Oscarul, iar cea de-a doua (e o ea), s-a machiat cu negru la ochi, s-a înjunghiat în stomac, a jucat un rol de pasăre şi a luat Oscarul. Este vorba, bineînţeles, despre Johnny Depp şi Natalie Portman.

Despre Johnny ce să mai spunem? Îl ştie toată lumea şi este minunat! S-a născut pe 9 iunie 1963 în Owensboro (un fel de Mizil american), Statele Unite ale Americii. Astăzi împlineşte 48 de ani, a fost desemnat de câteva ori drept cel mai sexy bărbat din lume, are o iubită celebră din 1998, pe Vanessa Paradis, cu care a făcut doi copii despre care vorbeşte în toate interviurile.

Natalie Portman. S-a născut la Ierusalim pe 9 iunie 1981 şi azi împlineşte 30 de ani. A studiat la Harvard, fiind extrem de inteligentă, dar a mărturisit în repetate rânduri că nu se omora cu învăţătura pentru că îi plăcea foarte tare să fumeze iarbă. Anul 2010 a fost crucial nu doar pentru cariera ei, dar şi pentru viaţa personală. A jucat în Black Swan, rol pentru care a luat un Oscar în 2011, l-a cunoscut pe Benjamin Millepied cu care s-a căsătorit şi a rămas însărcinată urmând să nască anul acesta.

ARTICOLE SIMILARE

Cea mai lungă eclipsă totală de Lună – vizibilă în România

realitatea

Stiai ca TutanKhamon a murit de malarie?

realitatea

Vedete care si-au facut operatie estetica la nas

realitatea

Sărbătoritul zilei

realitatea

Nou record: Margot Robbie a fost nominalizată de două ori la BAFTA 2020 în aceeași categorie

Andreea Damian

Barack Obama a făcut un top al filmelor și serialelor lui preferate în 2019

realitatea

1 comentariu

Sărbătoritul zilei de 9 iunie | Elodia 9 June 2011 at 11:02

[…] Tabu […]

Răspunde

Scrie un comentariu