Home > Agenda > Sărbătoritul zilei de 9 iunie

Sărbătoritul zilei de 9 iunie

Astăzi s-au născut doi actori mari. Primul a făcut istorie la Hollywood, este cel mai bine plătit, cel mai apreciat, cel mai iubit, cel mai deosebit şi a reuşit să joace impecabil într-un blockbuster, dar nu a luat niciodată Oscarul, iar cea de-a doua (e o ea), s-a machiat cu negru la ochi, s-a înjunghiat în stomac, a jucat un rol de pasăre şi a luat Oscarul. Este vorba, bineînţeles, despre Johnny Depp şi Natalie Portman.

Despre Johnny ce să mai spunem? Îl ştie toată lumea şi este minunat! S-a născut pe 9 iunie 1963 în Owensboro (un fel de Mizil american), Statele Unite ale Americii. Astăzi împlineşte 48 de ani, a fost desemnat de câteva ori drept cel mai sexy bărbat din lume, are o iubită celebră din 1998, pe Vanessa Paradis, cu care a făcut doi copii despre care vorbeşte în toate interviurile.

Natalie Portman. S-a născut la Ierusalim pe 9 iunie 1981 şi azi împlineşte 30 de ani. A studiat la Harvard, fiind extrem de inteligentă, dar a mărturisit în repetate rânduri că nu se omora cu învăţătura pentru că îi plăcea foarte tare să fumeze iarbă. Anul 2010 a fost crucial nu doar pentru cariera ei, dar şi pentru viaţa personală. A jucat în Black Swan, rol pentru care a luat un Oscar în 2011, l-a cunoscut pe Benjamin Millepied cu care s-a căsătorit şi a rămas însărcinată urmând să nască anul acesta.

Articole asemanatoare
natalie portman
Ținuta sobră a lui Natalie Portman a transmis un puternic, dar subtil, mesaj feminist
michael jackson
Johnny Depp pregătește un musical „neautorizat” despre Michael Jackson
Johnny Depp apără reclama Dior Sauvage în urma acuzațiilor de însușire culturală
Johnny Depp
Reclamă cu Johnny Depp eliminată de Dior, în urma protestelor comunităţii amerindiene

1 Response

  1. Pingback : Sărbătoritul zilei de 9 iunie | Elodia

Comenteaza acest articol

Sărbătoritul zilei de 9 iunie

by realitatea   1 min
1