Tabu
Image default
LIFESTYLE Slider

Șase idei de activități pentru a te distra în munți în afară de schiat

Fatbike, Airboard, Ice Floating sau Cosmo Jet, sezonul trecut ne-a dovedit-o: munții au multe alte bucurii de oferit decât schiul alpin.

Escaladă pe gheață

O provocare personală și promisiunea de senzații tari pentru adulți și adolescenți însoțiți de un ghid calificat. Reprezintă ascensiunea unei formațiuni de gheață înclinate. De obicei aceasta implică urcarea folosind echipament tehnic specific și protecții speciale (pioleți, colțari) a unor formațiuni cum ar fi cascade înghețate, stânci și fețe stâncoase acoperite cu gheață provenită din scurgerea apei.

Fatbike

Experiența pe fatbike e interesantă. Pentru unii hobby, pentru alţii performanţă, iar pentru alţii chiar job, ciclismul pare că nu epuizează niciodată metodele de a impresiona, încânta şi nu de puţine ori şoca.

Airboard

Pe burtă, cu capul înainte, întinde-te pe această sanie gonflabilă ca pe un bodyboard de zăpadă. Ușor, pilotarea este exclusiv sensibilă datorită mișcărilor corpului aproape de zăpadă.

Plutind în ape înghețate

Inspirat de arta daneză de a trăi, îmbrăcați un costum uscat gros pentru a vă scufunda și a pluti în apă cristalină de aproximativ 5 °C. Continuați cu o saună și o baie de aburi în aer liber și cu vedere la munți.

Cosmo Jet

Cu o oră întreagă de coborâre și o pistă de 6 km (cea mai lungă din Europa) cu tematică pe cosmos și pe Lună, ne îmbarcăm în sania noastră pentru o experiență captivantă, posibilă doar în Franța.

Snooc Touring

Echilibrul perfect între efort și senzație, conceptul combină ascensiunea cu schiul de turism și coborârea pe săniuș.

ARTICOLE SIMILARE

Evenimente culturale de Ziua României

Ciocîrlan

De ce în zilele noastre femeile aleg bărbați „beta”

Andreea Damian

SECRETUL Andreei Marin! Uite CE BEA ÎN FIECARE ZI, pentru un trup de invidiat

Imagini emoţionante cu un tată şi fiica sa devenite virale!

ALEX VELEA a divortat contra a 50.000 euro

CUM a ajuns o tanara frantuzoaica om al strazii in Romania

Scrie un comentariu