Tabu
LIFESTYLEPsihologie

Șase iluzii optice care dezvăluie părțile ascunse ale personalității tale

Modul în care vedem lucrurile reflectă ceea ce suntem cu adevărat. În mod inerent, suntem înclinați să vedem lucruri din perspectivă persănală și asta ne diferențiază de ceilalți. Observăm modele și designuri  bazate pe modul în care mintea noastră este instruită să le vadă și care la rândul ei dezvăluie ceea ce are mai mult sens pentru noi.

Următoarele 6 iluzii optice pot fi văzute din două perspective și personalitatea noastră iese la iveală după prima perspectivă observată.

  1. Vârsta mentală

Vârsta mentală este determinată de ceea ce observi mai întâi. Asta nu în sensul de a fi inteligent sau prostuț. Vârsta mintală, în această privință, înseană cum vedeți lumea.

Dacă ai văzut mai întâi bătrânul, înseamnă că ești destul de matur în gândire. Ai văzut lumea, ai experimentat suisurile și coborâșurile ei și ai fost crescut pentru a vedea lumea așa cum este ea de fapt. Dar dacă ți-a sărit în ochi prima dată tânăra, înseamnă că încă vezi lumea din perspectiva unui copil. În ciuda experiențelor și a necazurilor, nu ai renunțat la inocență. Aii păstrat totuși această calitate și găsești bucurie în cele mai simple lucruri din viață.

 

 

  1. Atenția la detalii

Iluzia de mai jos este o imagine unică în care, pe baza a ceea ce observi mai întâi, dezvăluie cât de bine ești atent la detalii.

Dacă ai observat prima dată cuplul de bătrâni înseamnă că ai o perspectivă largă asupra vieții. Ești mai degrabă un strateg și ți se potrivesc rolurile manageriale puternice. De asemenea, ești bun la planificare și nu ești preocupat de gestionarea lucrurilor mărunte. Dacă ceea ce ți-a atras prima oară atenția au fost celelalte 3 persoane, 2 bărbați în prim plan și o femeie pe fundal, atunci atenția ta la detalii este incredibilă. Acorzi atenție nuanțelor atunci când alții habar nu au că există. Observe minuțios și nu există aproape nimic din ceea ce poate trece neobservat. Ești genul de persoană extreme de bună la planificarea lucrurilor până la ultimul detaliu. Se poate spune că ești o persoană obsedată de detalii.

  1. Ești optimist sau pesimist?

Această iluzie este cea a unei pisici pe scări.

Există două moduri de a o privi: pisica pare că urcă scările sau le coboară. Dacă vezi pisica ce urcă scările, ai o viziune optimist a vieții. Există semne de ambiție în tine și nimeni,cu excepția ta, nu te poate împiedica să urci pe scara ierarhică a societății. Dacă vezi animalul coborând scările, atunci ești mai degrabă o persoană pesimistă, sceptică, precaut cu oamenii și foarte calculate înainte de a decide ceva. În relațiile umane e imposibil să te lași păcălit.

 

  1. Spontan sau planificat?

Această imagine este concepută pentru a descoperi care dezvăluie modul în care funcționează mintea ta. Iepurele este rapid, întotdeauna în alertă.

Dacă iepurele este animalul pe care l-ai văzut mai întâi, ești o persoană cu o inteligență rapidă și un farmec irezistibil. Ești spontan și poți să acționezi imediat, eștimereu în alertă, gata să răspundeți când e cazul. Ai un simț al umorului iar mintea ta procesează lucrurile mult mai repede decât restul. Rața, după cum observi, este calmă prin aspectul ei. Iar dacă ai văzut rața prima oară, înseamnă că ești o persoană calmă, care gândește la rece și foarte profund. Nu arăți, dar adesea ești preocupat de gânduri și idei cu semnificație și care au implicații profunde.

  1. Cât de perversă e mintea ta?

Nu este vorba de perversiune, ci de a vedea lucrurile dintr-un unghi distractiv.

Dacă ai crezut că imaginea prezintă părțile intime ale unei femei, înseamnă că ai un apetit sexual mărit. Pe măsură ce am evoluat, e normal să privim lucrurile din punct de vedere sexual. Nu îți face griji, asta nu te face un pervers. Este cu adevărat greu să observi iarba care se mișcă în vânt din prima. Ești o persoană care ar putea excela ca detectiv, care nu este păcălită de înveliș și care sapă mai adânc pentru a găsi alt sens lucrului pe care îl cercetează.

 

  1. Cât de ușor acorzi credit unei persoane?

Dacă ai observat stâlpii inițial, atunci ești genul de persoană care are prea ușor încredere în cineva.

Pari naiv și ușor dus de nas de persoane aparent cinstite și corecte. Ai reușit să observi femeile care stau în picioare, înfruntându-se. Ești unul din acei oameni care privesc dincolo de aparențe. Ai această abilitate de a citi omul. Poți vedea prin minciuni și înșelăciune pe măsură ce observi cu atenție, gândindu-te, deducând și interogând.

ARTICOLE SIMILARE

Bianca Dragusanu, la usa lui Victor Slav, cu ochii umflati de plans, la 3 dimineata!

Iuliana Luciu, incredibil de sexy în costum de baie!

AVON intră în Cartea Recordurilor

Celebritati nascute pe 9 aprilie!

Mail-uri între Colin Powell şi Corina Creţu – FOTO în costum de baie!

realitatea

Edward Snowden avertisment despre pericolele supravegherii în masă și inteligenței artificiale globale

Dora Constantinovici

2 comentarii

Scrie un comentariu