Tabu
LIFESTYLESlider

Șase moduri prin care Regina Elisabeta a II-a trimite mesaje secrete personalului ei

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii știe cu siguranță cum să încheie o discuție, fără să-l deranjeze pe interlocutor. Suverana apelează întotdeauna la un truc isteț pentru a transmite un mesaj personalului ei. Aproape întotdeauna se folosește de un accesoriu de care e nelipsită la evenimentele oficiale și nu numai: poșeta, în toate formele și culorile ei.

Și nu puțini sunt cei care s-au întrebat ce rol poartă această poșetă și, mai ales, ce conține. Ei bine, gentuțele Launer sunt folosite de fapt pentru a transmite personalului ei că dorește să încheie conversația curentă. Dar istoricii regali au dezvăluit și alte moduri prin care monarhul de la Buckingham vrea să iasă rapid dintr-o discuție.

Când își mută geanta de pe un braț pe altul

De obicei regina poartă poșeta pe brațul stâng. Iar când îi mută pe brațul drept, în timpul unei conversații, nu înseamnă că e obosită sau plictisită, ci doar transmite personalului e că vrea ca cineva s-o întrerupă și să încheie discuția. Cum spunea istoricul regal Hugo Vickers. „Cineva veni și îi spună: Măria Voastră, arhiepiscopul de Canterbury ar dori foarte mult să vă vorbească”.

Își așază geanta pe masă

Regina Elisabeta a II-a este foarte atașată de geanta ei, însă, potrivit etichetei regale, nu o agață niciodată pe spătarul scaunului și nici nu o așază pe jos când servește masa. O păstrează mereu pe genunchi, astfel încât nu trebuie să se despartă de ea, nici măcar la dineurile oficiale. Însă atunci când o așază pe masă, lângă tacâmuri, înseamnă că vrea să se ridice în următoarele cinci minute, potrivit The Telegraph.

Așază poșeta pe pardoseală

Lucrurile devin ceva mai serioase dacă regina își mută geanta în alt locîn afară de masă. Dacă o așază pe jos transmite personalului că s-a plictisit sau nu o interesează conversația și așteaptă ca cinevă sa o „salveze”.

Își rotește mereu verigheta în deget

În puținele ei momente în care e surprinsă fără mănuși, foarte multe perechi sunt îndreptate spre mâinile ei. Iar istoricul regal Hugo Vickers a dezvăluit pentru Daily Express că răsucirea verighetei transmite un mesaj secret către personalul ei, care ar trebui s-o scoată repede din timpul unei conversații.

Ascunde un buton secret la Palatul Buckingham

Când găzduiește o întâlnire oficială la Palatul Buckingham și este gata să se încheie conversația, Majestatea sa apasă discret un buton numai de ea știu. Astfel, ea îi anunță pe angajați să deschidă ușile și să-i invite afară pe oaspeți, potrivit revistei People.

Alegerea vestimentației

Observatorii cu ochi de vultur au deslușit câteva mesaje ascunse în ținutele reginei Elisabeta. Monarhul este obligat din punct de vedere legal să-și păstreze pentru sine părerile politice, dar anumite alegeri vestimentare au sugerat că regina este, de exemplu, anti Brexit, când în 2017 a purtat o pălărie care semăna cu drapelul Uniunii Europene. Recent, oamenii au speculat că nu-l place pe Donald Trump, pentru că l-a primit la Palatul Buckingham purtând broșa primită de la fostul președinte american Barack Obama.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Gabriela Spanic, din nou în brațele unui român

Tabu Tabu

În 2020, măștile nu sunt folosite doar pentru protecție. Sunt purtate pentru a transmite un mesaj

Andreea Damian

Simona Halep a anunţat că se mărită. Când va avea loc evenimentul

Andreea Damian

Te ajută dieta pentru fertilitate să ai succes în conceperea unui copil? Părerea experților

Andreea Damian

Bucurestiul in weekend, 27-29 ianuarie

realitatea

Inna – umilita in direct la TV : “Sunt frumusica, asa uratica cum sunt”

Scrie un comentariu