Home > beauty > Șase motive pentru care merită să-ți faci saună facială cel puțin o dată pe săptămână

Șase motive pentru care merită să-ți faci saună facială cel puțin o dată pe săptămână

saună facială

Aerul poluat, soarele, stresul, toate acestea îți afectează tenul. Pielea de pe față are nevoie de tratament suplimentar pentru a se menține sănătoasă și strălucitoare mai mult timp.

E vară și mai mult ca niciodată trebuie să ai grijă de ten. O metodă care funcționează de minune este sauna facială. Pe lângă faptul că îți calmează fața și o curăță, inversează și procesul de deteriorare a pielii. În plus, e gratis!

Iată câteva motive uimitoare pentru care ar trebui să-ți răsfeți tenul cu aburi cel puțin o dată pe săptămână.

1. Curăță porii și îndepărtează murdăria. Adesea, această murdărie se află în aerul din jurul nostru. Gândește-te la calitatea aerului din orașul tău și la toate mașinile care emană fum și gaze. Gândește-te la toate produsele hidratante, machiaj și protecție solară pe care le porți zilnic. Și există și sebumu. Prea multă murdărie poate duce la blocarea porilor și la apariția coșurilor.

2. Fața ta va elimina bacteriile și celulele moarte care provoacă acnee. Pielea ta este cel mai mare organ al corpului tău și trece printr-un proces constant de regenerare, determinând acumularea de bacterii moarte pe fața ta. Când îți faci saună facială elimini o parte din bacteriile moarte, obținând astfel un aspect mai radiant.

3. Fața ta va primi mai mult oxigen. Acest lucru se datorează faptului că unul dintre marile beneficii ale saune faciane este dilatarea vaselor de sânge. Dacă arăți la fel de roșu ca un homar, bucură-te! Înseamnă că ți-a intrat mult oxigen în față.

4. Va întârzia apariția ridurilor. Dacă nu consumi colagen, aburul poate fi o alternativă excelentă.

5. Pielea va începe să se hidrateze natural. Curățarea de murdărie și de excesul de sebuum va determina corpul să producă mai multe uleiuri naturale care hidratează pielea.

6. Pielea va absorbi mai bine produsele de îngrijire. Sauna facială nu este o cură completă, dar trebuie văzută ca o parte esențială a rutinei zilnice de beauty. După saună, fața ta va fi mai reactivă la produse. În cele din urmă, pentru că pielea ta este complet hidratată, atunci când aplici seruri, acestea vor acționa mai rapid.


Comenteaza acest articol

Șase motive pentru care merită să-ți faci saună facială cel puțin o dată pe săptămână

by Andreea Damian   1 min
0