Tabu
Image default
LIFESTYLE Slider

Șase sfaturi de la Ashley Graham pentru creșterea încrederii în sine

Ashley Graham este dovada vie că un model nu trebuie să aibă neapărat dimensiunile 90-60-90 pentru a poza în costume de baie pe coperțile revistelor.

„Corpul tău va schimba într-o bună zi viața cuiva”, această propoziție, rostită de mama ei în momentul în care voia să lase totul, a sunat ca un apel de trezire pentru Ashley Graham atunci când agenții ei i-au spus să slăbească dacă vrea să devină model. Acum este cel mai faimos model supraponderal și asta pentru că a făcut din kilogramele în plus un atu.

Ashley a defilat pentru cei mai mari designeri, aflându-se printre primele 10 modele cel mai bine plătite fotomodele din lume. Multă lume s-a întrebat cum a reușit o femeie care nu se încadrează în tipare să cunoască succesul. Ei bine, ea și-a construit o putere de caracter și o minte de oțel în fața tuturor încercărilor (și a haterilor). O filozofie pozitivă ultra (corporală) care i-a dezvoltat stima de sine.

Afirmații pozitive

Nu îi e rușine să se afișeze în cotum de baie

Vedeta are un crez cu șase linii directoare care au ajutat-o să-și depășească teama și a acceptat să riște. În fiecare dimineață, Ashley începe ziua cu afirmații pozitive. Se privește în oglindă și se îmbărbătează. „Ar putea suna ciudat, mai ales la început, dar repetarea afirmațiilor pentru mine în fiecare dimineață, în fața oglinzii, poate schimba cu adevărat viitorul. (…) Așa că am creat aceste afirmații: „Sunt îndrăzneață”, „Sunt genială”, „Sunt frumoasă”.”, a mărturisit ea pentru Vogue.

Încearcă psihologia inversă

„Trebuia să fiu puternică pentru a intra în industria modei care nu mi-a înțeles corpul. Pentru că această industrie este pregătită să vă manipuleze și să vă controleze corpul dacă o lăsați. Dacă nu mi-ar fi plăcut cine sunt atunci, ea mi-ar fi dictat-o. Am făcut psihologie inversă (…) Există o regulă simplă: dacă ești drăguț, oamenii vor fi întotdeauna drăguți cu tine. (…) Indiferent în ce lume lucrezi, poți oricând să mergi mai departe în viața ta fiind simpatic. În cele din urmă, cea mai mare lecție pe care am învățat-o în viață este că trecem cu toții prin provocări și dificultăți, dar modul în care te descurci cu ele contează cu adevărat.”, continuă ashley Graham.

Apără ceea ce ai

„Un urmăritor mi-a spus odată „arăți de parcă ai fi însărcinată” și i-am spus „Nu dragă, e doar grăsime”, dezvăluie ea. „Este adevărat, am grăsime pe abdomen, dar asta nu mă împiedică să port bikini. Răspunzând acestui comentariu, am dorit mai presus de toate să le arăt fanilor mei și mai ales femeilor tinere că nimic nu este în neregulă cu asta. Nu trebuie să blestemi sau să fii agresiv, deoarece nu este vorba despre a demonstra ceva, ci de te apăra”., mai spune vedeta.

Ai grijă de corpul tău

A defilat pentru marile branduri de modă

„Există o concepție greșită conform căreia femeile supraponderale nu fac mișcare, nu mănâncă sănătos și pur și simplu nu au grijă de corpul lor. Și sincer, este opusul! Mănânc foarte sănătos, fac exerciții de 3 până la 5 ori pe săptămână. Exercițiile fizice sunt esențiale pentru mine din punct de vedere mental. Acest lucru ar trebui să se aplice tuturor, indiferent dacă ești cea mai slabă femeie sau cea mai grasă din lume, trebuie doar să ai grijă de tine.”, continuă Ashley.

Stabilește-ți obiective

„Mi-am propus obiective pe termen scurt: obiective pentru 1 an, 3 ani și 5 ani. Nu m-am gândit la obiective pe 10 ani pentru că îmi place să urmez procesul și să văd unde mă duce viitorul.”, recunoaște ea.

Muncește din greu pentru ceea ce îți dorești cu adevărat

Ashley Graham are un sfat pentru toate femeile. „Muncește din greu și fă ceva care în fiecare zi te duce la nivelul următor și te duce cu un pas mai departe în cariera ta. Nu te opri niciodată.”

ARTICOLE SIMILARE

Vezi CU CE DIETĂ A SLĂBIT Răzvan Ciobanu 34 de kilograme!

Schimbările climatice au adăugat 4 grade Celsius valului de căldură din luna iunie

Andreea Damian

De ce pacientele cu infarct trebuie să fie tratate de medici femei

Andreea Damian

Acțiunile Tesla scad din nou după ce câteva memorii interne au devenit publice

Endometrioza | 3 simptome care trebuie să te alerteze

Andreea Damian

„Regula de două ore”, secretul folosit de Einstein pentru a fi mai productiv

Andreea Damian

Scrie un comentariu