Home > beauty > Scandal in industria frumusetii dupa Campionatul Mondial

Scandal in industria frumusetii dupa Campionatul Mondial

axelleaxelle 2L’Oreal a decis să renunţe la colaborarea cu Axelle Despiegelaere, tânăra suporteră din Belgia, a cărei fotografie de la Campionatul Mondial (CM) a făcut furori în mediul online, după criticile atrase de o altă fotografie, în care aceasta apare la vânătoare în Africa, potrivit The Independent, citat de www.gandul.info.

Axelle Despiegelaere, în vârstă de 17 ani, a fost aleasă de L’Oreal să îi promoveze produsele, după ce a fost surpinsă într-o fotografie la Campionatul Mondial (CM), costumată şi pictată pe faţă în culorile drapelului ţării sale.

Ea a fost fotografiată în tribunele CM, la meciul dintre Belgia şi Rusia, din 22 iunie. Fotografia în care adolescenta apare costumată şi pictată pe faţă în culorile drapelului ţării sale a devenit virală pe reţelele de socializare.

 Astfel, tânăra a ajuns să fie aleasă de gigantul francez producător de cosmetice L’Oreal pentru o campanie şi a filmat un material de promovare, postat pe canalul YouTube al diviziei L’Oreal Professionnel Belgia. Filmuleţul o prezintă pe Axelle într-un salon de frumuseţe în timp ce îi este aplicat un tratament complet pentru păr. Însă mediatizarea alegerii făcute de L’Oreal a fost urmată, în spaţiul online, şi de critici, în contextul în care tânăra a postat o fotografie în care apare alături de o gazelă pe care ar fi vânat-o în Africa.Reprezentanţii producătorului de cosmetice au anunţat că această colaborare a constat doar în producerea materialului video şi a luat sfârşit.Un purtător de cuvânt al companiei a declarat că nu va comenta privind influenţa fotografiei respective în decizia de încetare a contractului, dar a subliniat că L’Oréal “nu mai face teste pe animale, nicăieri în lume, şi nici nu a externalizat un astfel de serviciu”.
Articole asemanatoare
regina frumuseții
„Regina frumuseții” colecționează trofee de vânătoare
Indignare masivă după ce o americancă a vânat și ucis o girafă rară în Africa de Sud
Englezii au călărit unicorni gonflabili după victoria cu Tunisia
Glumele pe seama emblemei Cupei Mondiale de Fotbal din Rusia 2018

Loading...

Comenteaza acest articol

Scandal in industria frumusetii dupa Campionatul Mondial

by   1 min
0