Home > Culisele scandalului ANDREEA MARIN vs. Adriana Nicolae

Culisele scandalului ANDREEA MARIN vs. Adriana Nicolae

Intr-un material publicat pe site-ul revistavip.ro, Edith Alexa, unul dintre  redactorii revistei organizatoare, a povestit cum s-a ajuns la cearta de pe  scenă.

“La Adriana Nicolae şi Andreas Petrescu, în calitate de  prezentatori, s-a ajuns in urma unor sedinte de redactie  Din start,  premisa potrivit careia ca Adriana Nicolae va fi prezenta in calitate de mama a „presupusului” copil al lui Stefan Banica, iar Andreea Marin Banica in calitate  de rivala a sa pica! La vederea desfasuratorului, Adriana Nicolae nu a comentat  in niciun fel prezenta Andreei Marin Banică.

In ciuda faptului ca vedeta  fusese anuntata de premiu si instiintata ca un cititor VIP doreste sa o  intalneasca personal in acel cadru cu aproximativ o săptămâna inaintea  evenimentului, confirmarea sa ferma a venit doar in dimineata galei, printr-un  email trimis de asistenta Domniei Sale. Varianta potrivit careia identitatea  prezentatorilor i-a fost ascunsa in mod intentionat cade, pentru simplul motiv  ca acestea erau detalii poate „utile” pentru Andreea Marin Banica, dar care pe  noi, organizatorii, nu ne interesau in acel moment. Andreea a fost punctuală, a  ajuns la ora stabilita, totul a decurs normal”, scrie acesta.

Redactorul  continuă: “A venit de la televiziune, adusă de sofer. A intrat în sală, privind  calmă scena pe care se afla Adriana Nicolae, neschitand niciun gest de uimire,  si s-a asezat la masă. Decernarea premiilor s-a modificat pe parcurs,  producându-se si un decalaj orar, ceea ce a nelinistit-o la un moment dat pe  Andreea, care ne-a spus că nu poate să mai rămână mult timp şi să-i spunem  Adrianei Nicolae să o prezinte în acel moment. Interventia s-a facut, Andreea  Marin Banica a urcat pe scena, i s-a înmanat diploma în aplauzele publicului”.

Apoi, a urmat momentul în care Andreea Marin Bănică a întrebat-o de mai multe  ori dacă Ştefan Bănică este tatăl copilului Adrianei Nicolae. Ce s-a întâmplat  după ce a părăsit scena?

“Andreei nu i s-a raspuns, aceasta a revenit la masa sa, unde statea si  Ruxandra Dragomir, si a asteptat momentul în care a fost prezentat cititorul  revistei VIP care dorea să o întâlnească. S-a ridicat din nou, l-a salutat si  ne-a intrebat dacă trebuie să mai rămână pentru o poza cu acesta la panou”,  încheie redactorul VIP.


Loading...

Comenteaza acest articol

Culisele scandalului ANDREEA MARIN vs. Adriana Nicolae

by   1 min
0