Home > Lifestyle > Scandal: CORINA a concediat-o pe iubita lui SMILEY!

Scandal: CORINA a concediat-o pe iubita lui SMILEY!

SMILEY nu prea a nimerit-o cu noua sa iubita blonda. Cantaretul are o imagine impecabila, insa noua iubita nu-i ajunge lui Smiley nici la degetul mic, la acest capitol. Ralucai Netca i s-a dus buhul de neserioasa si de mahalagioaca in lumea dansatorilor, un incident violent ajungand sa o lase fara job, chiar ieri.

O fata frumusica-foc, in aparenta, cu un chip angelic si trup apetisant, Raluca Netca a reusit imediat sa ii suceasca mintile lui Smiley. Numai ca, in urma cu trei zile, in momentul in care revista Ciao! a facut publica relatia celor doi, toti cei din anturajul blondei au inceput sa-si dea coate. Nu de alta, dar alaturarea lor pare mai mult decat curioasa, Raluca neavand deloc o imagine buna printre colegii de breasla, spre deosebire de Smiley, un artist fara nicio pata pe imagine si extrem de respectat: “Este o fata care ar calca pe cadavre ca sa obtina ceea ce vrea. E individualista, e mahalagioaica, nu are un caracter tocamai ok. O parte dintre cei din anturajul ei au aflat despre relatia cu Smiley, insa toti credeau ca este o aventura. Nimeni n-ar fi banuit ca ei se intalnesc de un an. Ea este neserioasa si ca dansatoare. Ba nu-i pasa, ba intarzie, intr-un cuvant nu-si face treaba bine pe scena. In ultima vreme, mai ales, a capatat o gramada de figuri, probabil ii place celebritatea de care a inceput sa se bucure. Unii se gandesc ca asta si-a dorit de la inceput si ca de-aia s-a cuplat cu Smiley”, a declarat o sursa din lumea showbiz-ului, pentru www.CANCAN.ro .

Fire impulsiva, Raluca a dat nastere unui incident nu tocmai placut, in urma cu doar cateva zile, la un concert sustinut de Corina. Cum facea echipa, pe scena, cu Ramona Petrescu, in trupa de dansatori, cele doua au inceput sa se certe, fiind la un pas de bataie: “Nu stie nimeni cu exactitate de ce s-au luat la cearta. Probabil erau in competitie, una se iubeste cu Smiley, alta a avut o relatie cu Velea (n.r. Ramona, alias Choofa, s-a iubit cu Velea la sfarsitul relatiei cu sotia sa). A fost o cearta foarte urata, in care Raluca a fost vinovata. A fost atat de agresiva, incat a vrut sa o paruiasca pe Ramona, noroc ca a intervenit cineva si le-a despartit.Corina s-a suparat foarte tare pe acest incident, caci ea nu este de acord cu astfel de scandaluri, in echipa, si a concediat-o”, a mai spus aceeasi sursa.

Articole asemanatoare
Iubita lui SMILEY a vrut sa se combine cu ALEX VELEA
CORINA – nu te-ai fi asteptat s-o vezi asa!!!
Corina tine dieta in culori!
Corina şi-a tatuat fiul! Uite ce a putut să îi deseneze pe cap

Loading...

Comenteaza acest articol

Scandal: CORINA a concediat-o pe iubita lui SMILEY!

by   1 min
0