Home > Agenda > Scandal cu MIRCEA BADEA = Multi bani pierduti de Antena 3

Scandal cu MIRCEA BADEA = Multi bani pierduti de Antena 3

Ieșirile necontrolate ale lui Mircea Badea de pe post au dus la decizia din partea unor clienți de publicitate a reclamelor de pe post. Informația a fost postată pe contul de Facebook de către Bogdan Naumovici, șeful agenției 23 Communication Ideas, parte a grupului Leo Burnett.

„După ce mai mulți clienți și-au retras bugetele de media de pe Antena 3, în urma isteriei lui Mircea Badea, filmul în care amenința cu bătaia și ii dorea moartea unui motociclist a fost retras de pe YouTube”, a scris Naumovici.

Totodată, el precizează că a fost șters film postat pe YouTube în care Mircea Badea amenința un motociclist. Filmul fusese postat și de paginademedia.roAICI.

Limbajul vulgar și violent i-au atras Antenei 3 și 25 de sesizări la Consiliul Național al Audiovizualului, după cum paginademedia.ro a relatat AICI.

CONTEXT. În ultimele săptămâni, Mircea Badea a prezentat emisiunea În gura presei din fața clădiri în care se află studiourile Antenei 3. Timp de câteva ediții realizatorul TV i-a criticat pe motocicliștii care treceau prin Băneasa, chiar prin zona unde acesta își făcea emisiunea, și își turau motoarele.

Totul a culminat miercuri seara când mai mulți motocicliști au încercat să-i bruieze emisia lui Badea. Într-un moment, în timpul „pasei” de la Sinteza zilei, Badea s-a ridicat de la birou, cu o bâtă în mână, cu intenția de a ataca un motociclist care l-a deranjat. „Prietene, dacă-l prind pe ăsta, va fi cel mai mare rating din istoria emisiunii. Dar, hai să fim optimiști, poate, când își agită el pârțâitoarea aia, se lipește dracu de un stâlp și se rezolvă cazul”, a spus Mircea Badea.

„Eu tot o să rezolv un handicapat mintal din ăsta rău de tot de o să intru la pârnaie pe bune, 10 ani cu executare, măcar. (…) Prietene, eu pe ăsta o să-l caut acasă (…) Hai să moară în chinuri groaznice dacă se poate și să le sărim cu picioarele pe cap”, a mai afirmat Badea.

Într-un alt moment, când motociclistul a trecut din nou prin fața sediului Antena 3,Badea i-a arătat acestuia semne obscene și l-a înjurat.

Articole asemanatoare
Carmen Bruma si Mircea Badea au petrecut Halloween-ul intr-o vila din 1884!
TOP 5 Bancuri despre ALEGERI
MIRCEA BADEA umilit de ZAVORANU: “Nu e dotat, e un frustrat!”
MIRCEA BADEA – gest incredibil la moartea lui SZOBI CSEH

Comenteaza acest articol

Scandal cu MIRCEA BADEA = Multi bani pierduti de Antena 3

by   1 min
0