Tabu
Image default
CULTURE What's hot

Scandal cu MIRCEA BADEA = Multi bani pierduti de Antena 3

Ieșirile necontrolate ale lui Mircea Badea de pe post au dus la decizia din partea unor clienți de publicitate a reclamelor de pe post. Informația a fost postată pe contul de Facebook de către Bogdan Naumovici, șeful agenției 23 Communication Ideas, parte a grupului Leo Burnett.

„După ce mai mulți clienți și-au retras bugetele de media de pe Antena 3, în urma isteriei lui Mircea Badea, filmul în care amenința cu bătaia și ii dorea moartea unui motociclist a fost retras de pe YouTube”, a scris Naumovici.

Totodată, el precizează că a fost șters film postat pe YouTube în care Mircea Badea amenința un motociclist. Filmul fusese postat și de paginademedia.roAICI.

Limbajul vulgar și violent i-au atras Antenei 3 și 25 de sesizări la Consiliul Național al Audiovizualului, după cum paginademedia.ro a relatat AICI.

CONTEXT. În ultimele săptămâni, Mircea Badea a prezentat emisiunea În gura presei din fața clădiri în care se află studiourile Antenei 3. Timp de câteva ediții realizatorul TV i-a criticat pe motocicliștii care treceau prin Băneasa, chiar prin zona unde acesta își făcea emisiunea, și își turau motoarele.

Totul a culminat miercuri seara când mai mulți motocicliști au încercat să-i bruieze emisia lui Badea. Într-un moment, în timpul „pasei” de la Sinteza zilei, Badea s-a ridicat de la birou, cu o bâtă în mână, cu intenția de a ataca un motociclist care l-a deranjat. „Prietene, dacă-l prind pe ăsta, va fi cel mai mare rating din istoria emisiunii. Dar, hai să fim optimiști, poate, când își agită el pârțâitoarea aia, se lipește dracu de un stâlp și se rezolvă cazul”, a spus Mircea Badea.

„Eu tot o să rezolv un handicapat mintal din ăsta rău de tot de o să intru la pârnaie pe bune, 10 ani cu executare, măcar. (…) Prietene, eu pe ăsta o să-l caut acasă (…) Hai să moară în chinuri groaznice dacă se poate și să le sărim cu picioarele pe cap”, a mai afirmat Badea.

Într-un alt moment, când motociclistul a trecut din nou prin fața sediului Antena 3,Badea i-a arătat acestuia semne obscene și l-a înjurat.

ARTICOLE SIMILARE

Daniela Crudu, blondă şi fără silicoane!

Continuarea filmului Wonder Woman va avea premiera în vara anului 2020

realitatea

SORA lui Nicolaescu confirma: “SERGIU vroia sa fie incinerat!”

La Martina a aniversat 1 an în România

Celebritati nascute pe 13 mai!

realitatea

Photoshop – “crema” care infrumuseteaza orice femeie

Scrie un comentariu