Home > Fără categorie > SCANDAL. Ella de la Dansez pentru tine si-a dat in judecata mama paralizata pentru 60.000 de euro

SCANDAL. Ella de la Dansez pentru tine si-a dat in judecata mama paralizata pentru 60.000 de euro

Ella Dumitru, adolescenta care a facut pereche cu actorul Octavian Strunila si a castigat marele premiul la concursul “Dansez pentru tine” din 2010, este intr-un conflict deschis cu familia pentru care a dansat si a emotionat o tara intreaga. Ea a fugit de acasa cu iubitul ei si, pentru ca nu au din ce trai, si-a dat in judecata mama si bunicii pentru a primi o parte din premiul de 60.000 de euro.

Ella Dumitru (19 ani), fosta castigatoare de la “Dansez pentru tine”, si-a dat in judecata mama, care sufera de paralizie, pe tatal ei vitreg, Sorin, bolnav si el, dar si pe cele doua bunici. Totul s-a intamplat in luna martie a acestui an, dupa ce Ella a fugit de acasa pentru a trai alaturi de un barbat mult mai in varsta decat ea. In cererea de chemare in judecata, tanara a cerut ca parintii ei sa ii plateasca, intr-o singura transa, suma de 80.000 de lei din cei 210.000 de lei pe care i-a obtinut in urma participarii la show-ul “Dansez pentru tine”, la sfarsitul anului 2010. Cererea de chemare in judecata pentru banii de la “Dansez pentru tine” a socat-o pe mama tinerei, care de 13 ani se afla in scaun cu rotile, dupa ce a fost injunghiata de fostul sot.


Loading...

Comenteaza acest articol

SCANDAL. Ella de la Dansez pentru tine si-a dat in judecata mama paralizata pentru 60.000 de euro

by   1 min
1