Home > Lifestyle > SCANDAL enorm între VEDETELE Antenei si ProTV: “Burta nu tine loc de talent”

SCANDAL enorm între VEDETELE Antenei si ProTV: “Burta nu tine loc de talent”

Decizia CNA de respingere a transformarii Antenei 2 în Antena Stars a declansat un scandal între cele mai mari trusturi, respectiv ProTV si Intact. Mihai Bobonete le-a atacat destul de dur pe Simona Gherghe, dar si pe Bianca Dragusanu, iar pe Cristian Brancu l-a desfiintat. Drept replica, nedorind sa îi ramâna dator, Brancu i-a raspuns în acelasi ton.

brancu 2

Mihai Bobonete, unul dintre actorii principali ai serialului “Las Fierbinti”, si-a expus opinia privitoare la vedetele Antenei, chiar daca aceasta nu este deloc magulitoare. “Uitându-ma acum pe antena unu, mi-am dat seama ca daca as avea trei dorinte ramase în plus, în cazul în care sa zicem ca pestisorul de aur mi-ar îndeplini mie fo 40 personale si în cazul în care întâlnirea cu pestisorul s-ar produce zilele astea, le-as folosi pentru a le modifica genetic pe Simona Abces si Bianca Dragusanca în sensul ca sa le creasca testicule peste noapte, iar fatalaul asta de Brancu sa aive parte lunar de 4-5 zile mai nasoale în care sa foloseasca produse tip Care si care sa contina bumbac expandabil. CNA, ramâneti pe picioare!”, a scris Bobonete pe Facebook, postare care a primit aproximativ 1000 de Like-uri.

La auzul acestor declaratii, Cristian Brancu a fost amuzat, dar a comentat ferm: “Bobonete e un mic frustrat, caruia i-a picat mucul pe la Antena 1 în ideea de a-l lua cineva. Nu l-a luat si probabil ca în capul lui se crede Robert de Niro. Din pacate, privindu-l, ma gândesc mai degraba la Fernando de la Caransebes. Faptul ca stii sa spui porcarii pe o scena si sa para arta sub acoperirea de “stand-up comedy” nu înseamna nimic. Iar burta nu tine niciodata loc de talent. Cât despre parerile lui despre sex, si aici frustrarile sunt foarte mari si cred ca noi îi putem recomanda un medic care sa îi rezolve micile neajunsuri ce i se întâmpla la ceas de seara”, a declarat Brancu, în exclusivitate pentru ziarulring.ro.

Articole asemanatoare
Bobonete
Cum s-a transformat Bobonete de la debut și până acum?
“Sunt celebru, scoate-ma de aici!” incepe in curand, numai la PRO TV!
Bobonete si Cabral pleaca in Africa de Sud!
Banc stupid al lui BOBONETE despre pretul unui act sexual cu LAURA COSOI

Comenteaza acest articol

SCANDAL enorm între VEDETELE Antenei si ProTV: “Burta nu tine loc de talent”

by   1 min
0