Tabu
LIFESTYLE

Scandal imens in familia lui Moisescu! Cele doua vedete TV se lupta in instanta cu tatal nepotului lor

Sora Oliviei Steer a murit in decembrie 2010, la doar 38 de ani. In urma ei a ramas un baietel, Alexandru, care astazi are 9 ani. Tatal baietelului incearca si acum, la patru ani de la tragedie, sa-i fie recunoscut dreptul de parinte. “Baietelul locuieste acum la Oradea cu bunica materna, cea care l-a crescut. De cand a murit Lavinia Steer, tatal micutului se chinuie sa obtina drepturile sale parintesti. Olivia Steer si sotul ei s-au impotrivit intotdeauna, gasind fel de fel de motive”, a declarat avocatul Bogdan Draghici, presedintele Asociatiei T.A.T.A, care lupta ca tatii sa aiba drepturi egale cu mamele, in fata autoritatilor.

Conform wowbiz.ro, saptamana trecuta, Elena Steer – bunica si tatal copilului s-au intalnit din nou in instanta pentru consfintirea acordului de mediere. “Teoretic, cele doua parti au ajuns la un numitor comun. Au un acord, pe care insa familia Steer nu l-a pus inca in executare. Conform acestuia, locuinta copilului a ramas la bunica, dar tatal lui va participa la toate deciziile importante privind baiatul. Parintele are un program complet de vizitare al micutului. Alexandru ar trebui sa mearga in anumite weekend-uri si in vacante sa locuiasca cu tatal sau, la Targu Mures, acest lucru nu s-a intamplat pana acum”, a declarat Draghici.

Imediat dupa moartea surorii sale, Lavinia, Olivia Steer si-a luat mama si nepotelul de la Oradea si i-a mutat in Bucuresti, pentru a putea sa aiba grija de ei. Micutul a facut si consiliere psihologica. In acele momente, tatal baietelului, Zsolt Lokodi a facut primele demersuri pentru custodia copilului. Au trecut de atunci aproape 4 ani, iar situatia nu este nici acum lamurita pe deplin. “Tatal a acceptat toate conditiile familiei Steer numai pentru a putea sa fie alaturi de baiatul sau”, a mai spus presedintele T.A.T.A.

ARTICOLE SIMILARE

Michael Douglas: «Am minţit! N-am avut cancer în gat!»

Femeile decapitate ale Hollywoodului: despre femeile fără cap apărute pe posterele filmelor

Cel mai frumos barbat din lume este un tamplar din Danemarca!

Steaua 25! ANA MARIA PRODAN – incendiara in TABU / FOTO si interviu!

realitatea

Tarana Burke: MeToo este prezentată de mass-media drept “un complot împotriva bărbaților”

realitatea

PATRICIU si-a exclus sotia din testament! Cui ii revine cea mai mare parte din avere!!!

1 comentariu

Andrei M. 5 June 2014 at 18:55

Doamne ce looser e tipul de la T.A.T.A. Saracu are o singura obsesie, sa fie de partea tatilor, chiar si atunci cand nu e cazul, cand sunt cazuri speciale. Cum sa il ia pe pustiul acesta, cand ei erau despartiti si copilul nu avea o relatie cu tatal? Sau nu conteaza interesul copilului obisnuit in familia mamei?

Răspunde

Scrie un comentariu