Home > Lifestyle > Scandal in cel mai trainic cuplu din showbiz! Mihaela Radulescu, foc si para pe Dani Otil

Scandal in cel mai trainic cuplu din showbiz! Mihaela Radulescu, foc si para pe Dani Otil

Mihaela Radulescu si Dani Otil alcatuiesc, de cativa ani, unul dintre cele mai trainice cupluri din showbizul romanesc, desi cei doi locuiesc mult timp departe unul de celalalt.

Pana acum nu a parut sa existe probleme intre Mihaela si Dani, insa, in ultimele zile, au aparut disensiuni intre cei doi. Libertatea.ro anunta ca Mihaela a fost foc si para pe Dani, dupa ce au aparut zvonuri conform carora prezentatorul de la Antena 1 ar fi curtat de Roxana Ionescu.

Despre Dani si Roxana se spune ca au devenit tot mai apropiati, dupa ce iubitul Mihaelei Radulescu ar fi salvat-o pe tanara in momentul in care s-a pus problema ca “Mama Natura” sa fie pusa pe liber de celebrul post de televiziune.

Cu aceasta intrebare l-a intampinat Mihaela pe Dani, intr-o convorbire telefonica, iar Otil nu a stiut ce sa raspunda. Totusi, in momentul in care a fost intrebat de ce este tratat cu cocktail-uri de frumoasa prezentatoare, Dani i-ar fi spus Mihaelei ca de fapt Roxana se poarta asa cu toti colegii de televiziune.

Discutia nu a linistit-o pe Mihaela Radulescu, care isi pregateste deja bagajele pentru a lasa Monaco pentru Bucuresti, mai ales ca se apropie sarbatorile de iarna.

Articole asemanatoare
Fashion Trends Spring/Summer 2015 – Carolina Herrera
Preselectiile s-au incheiat – Romanii au talent este gata sa inceapa!
Ce frumoasa e fata cu care DANI OTIL a inlocuit-o pe MIHAELA RADULESCU
MIHAELA RADULESCU prinsa in ofsaid! Foto!

Loading...

Comenteaza acest articol

Scandal in cel mai trainic cuplu din showbiz! Mihaela Radulescu, foc si para pe Dani Otil

by   1 min
0