Home > Agenda > stiri > Scandal în Corul Madrigal. Directoarea acuzată de abuzuri de o angajată!

Scandal în Corul Madrigal. Directoarea acuzată de abuzuri de o angajată!

Corista Gabriela Dragoescu spune despre Maria Stoica, directoarea Corului Madrigal, că îi umileşte pe angajaţi. Femeia a declarat că motivul pentru care a fost  dată afară ar fi faptul că a înfruntat-o pe directoare.”Am lucrat timp de patru ani la Corul Madrigal, însă doamna directoare nu m-a suportat din prima clipă. M-a hărţuit constant, mi-a făcut zile amare şi a sperat că o să plec de bunăvoie. Nu a fost aşa, ba chiar am înfruntat-o, iar asta nu i-a convenit deloc. Atât eu, cât şi alţi colegi de-ai mei am fost ameninţaţi în repetate rânduri. Ne-a spus că, dacă nu facem cum vrea ea, o să ne dea afară. M-a ameninţat, m-a făcut în toate felurile. M-a agresat şi fizic. Şi nu o dată, ci de patru ori. Şi asta pentru că am avut curajul să-i spun în faţă că nu sunt de acord cu deciziile ei şi că nu cred că este persoana cea mai potrivită pentru a conduce corul. A sărit la mine, m-a tras de păr, m-a strâns de mâini şi m-a împins. Mi-a lăsat vânătăi pe corp. Am făcut plângere la poliţie împotriva directoarei. Am fost şi la IML să-mi scot certificat medico-legal.” a spus Gabriela Dragoescu pentru cancan.

Pe de altă parte, directoarea neagă acuzaţiile şi îi recomanda Gabrielei  un control “la psihiatru”: “Cine o cunoaşte pe Gabi ştie că eu am dreptate. Nu am vrut să o concediez, am sperat că o să se comporte normal. Am rugat-o să încerce să se integreze în colectiv, să se comporte ca un profesionist. Are voce, însă comportamentul ei lasa mult de dorit. A lipsit de mai multe ori de la repetiţii şi în ultimul moment voia să facă parte din cor când aveam un spectacol, ceea ce nu se putea întâmpla. Când află că nu poate face parte din cor urlă, tipa, se comportă haotic. Şi multe altele. Nu se poate lucra cu ea. I-am dat mai multe avertismente înainte de concediere. Am sperat că o să-şi revizuiască comportamentul. Eu i-am sugerat să se ducă la psihiatru”.

Articole asemanatoare
Angajații Google – marș de protest din cauza comportamentului companiei față de femei
cardi B
Cardi B și Nicki Minaj – cucuie dintr-o luptă dezamăgitoare și deprimantă
#MeToo la premiile Nobel pentru Literatură – ACUZAŢII DE HĂRŢUIRE SEXUALĂ
Fotografie – Sufletul satului romanesc: Delta Dunarii

Loading...

2 Responses

  1. intrebare

    daca corista a fost concediata la 23.05.2012 cum mai putea fi agresata in 04.07.2012 de catre directoare?? asa cum se sustine??

  2. Rabhia

    0O piesa extraordinara!Ti se face,, pieela de gaina cand o asculti.Ma mandresc cu faptul ca, alaturi de colegii mei din liceul de muzica Dinu Lipatii ,am avut onoarea sa cant aceasta opera de arta pe scena Ateneului Roman!Si va dezvalui un secret: la randul meu ,am reusit sa invat alti omuleti (pe vremea cand eram profa ) sa iubeasca corul din,, Nabucodonosor de G.Verdi.Foarte inspirata alegerea, multumesc.

Comenteaza acest articol

Scandal în Corul Madrigal. Directoarea acuzată de abuzuri de o angajată!

by   1 min
2