Tabu
Image default
lifestyle

SCANDAL la botezul fetitei lui Catrinel Sandu! A fost nevoie de interventia bodyguarzilor!

Catrinel Sandu a avut parte de un moment tensionant la botezul fiicei ei, din cauza unui invitat. Roxana ex-Trident a fost urmarita ore in sir de fostul sot care spera sa o vada, Marcel Sarbu facand spectacol chiar in holul hotelului unde a avut loc petrecerea.

‭ioana ginghina si ruxandra

Marcel nu s-a potolit pana cand nu au intervenit bodyguarzii, iar Roxana a fost nevoita sa plece de la eveniment pe usa din spate pentru a evita sa se intalneasca cu fostul ei sot. Timp de patru ore, afaceristul a stat in hol, la receptie, asteptand fie sa-i raspunda cantareata, fie ca Trifu, sotul lui Catrinel, sa il lase sa intre.

Fostul sot al Roxanei a facut tot acel scandal pentru ca nu-si mai vazuse copilul de doua zile. “Eu nu mai stiu de copil nimic de joi, de la ora 3.00, cand am fost la gradinita. Vineri, Roxana nu a dus-o pe Oana la gradinita, ca am sunat si mi-a zis directoarea. Acesta trebuia sa fie weekendul meu cu copilul, asa cum a decis legea. Insa Roxana nu a raspuns deloc la telefon, dupa ce m-a anuntat inca de joi ca nu o sa ma lase sa vad fetita. M-am dus la ea la usa in fiecare zi cu Politia, dar nu a raspuns. Stiam ca sambata va merge la botez si m-am dus dupa ea. Am ajuns la biserica, ea era in masina cu Andrei Badiu (n.r. noul ei iubit), iar atunci cand m-a vazut a facut cale intoarsa”, a povestit Marcel Sarbu, pentru wowbiz.ro.

ARTICOLE SIMILARE

Cine o inlocuieste pe MONICA GABOR in dormitorul de la Izvorani? Raspunde IRINEL COLUMBEANU

CORINA a mers cu sorcova in chiloti si sutien! FOTO

Homofobia: un studiu de caz

ALINA si CRISTI BORCEA au conturi false de Facebook pe care apar POZE NUD!

Dosar decembrie- Intro

realitatea

TOP 5 politicieni… cu cântec!

Scrie un comentariu