Home > Agenda > CONCURENTUL care a vrut sa bata juratii la “Romanii au talent”!

CONCURENTUL care a vrut sa bata juratii la “Romanii au talent”!

FLORIN TEODOR JELEZOGLU, 37 ani, a avut un diferend cu Mihai Petre si in sezonul trecut. Bărbatul părea să fi venit de această dată cu intenţii paşnice, însă a fost suficient să-l audă vorbind pe Mihai Petre, după dansul său, pentru a ‘lua foc’. Florin l-a provocat pe Mihai Petre să vină pe scenă pentru a-i demonstra că poate dansa mai bine ca el.
“Îmi arătaţi ce ştiţi, eu încerc să fac la fel şi dacă nu pot, aveţi dreptate. E singura soluţie, altfel înseamnă că aveţi ceva cu mine”, a spus concurentul.
“Eu n-am venit aici ca să te învăţ să dansezi. (…) Vrei să spun care e marea ta problemă? Orgoliul ăsta prostesc şi personalitatea ta”, a replicat Mihai Petre.
Când totul părea să se liniştească, concurentul s-a enervat şi mai tare când a aflat că şi Andi Moisescu votează pentru eliminarea sa.
“De ce spuneţi nu? Vreau un argument”, i-a spus dansatorul lui Andi. “Nu mi-a plăcut, pur şi simplu”, a fost replica realizatorului de la Apropo TV.
“Asta e bătaie de joc, e zero, n-ai niciun argument”, a ‘explodat’ Florin Teodor. “V-aţi dat arama pe faţă, dacă zice unul ceva, restul sunteţi măgăruşi”, a continuat concurentul.
Mai mult, dansatorul s-a luat şi de Smiley în culise, atacând felul în care s-a afirmat trupa Simplu, cea care l-a lansat pe îndrăgitul cântăreţ.
O alta concurenta, Marcela Antonie a declarat textual membrilor juriului: “Veti ochii ca cafeaua si va frecati ca nesul!”.

Mai mult: ROMÂNII AU TALENT. MIHAI PETRE şi ANDI MOISESCU, criticaţi DUR de un CONCURENT: “V-aţi dat arama pe faţă, asta e BĂTAIE DE JOC” – Vedete de la noi | Libertatea.ro


Comenteaza acest articol

CONCURENTUL care a vrut sa bata juratii la “Romanii au talent”!

by   1 min
0