Home > Lifestyle > Scandal la Vocea Romaniei! “E concurs de muzica sau de sex?”

Scandal la Vocea Romaniei! “E concurs de muzica sau de sex?”

O noua editie live a emisiunii-concurs Vocea Romaniei aduce un nou scandal, cum de altfel s-au si obisnuit fanii unui asemenea format.

Desi scopul emisiunii este descoperirea de noi talente muzicale, emisiunea de sambata seara s-a remarcat mai ales gratie doamnelor si domnisoarelor care si-au expus cele mai intime parti ale corpului.

Tonul a fost dat chiar de Loredana Groza, sfertul feminin al echipei de jurati. Aceasta s-a imbracat cu o rochita extrem de scurta si foarte transparenta cu ajutorul careia se poate spune ca trupul aproape perfect al Loredanei nu mai avea niciun secret pentru fanii emisiunii.

lori 2

Nici elevele Loredanei nu sunt mai cuminti. Alina Dorobantu a imbracat o rochie mulata, fara sutien, prin care i se vedeau sfarcurile.

Cei mai multi dintre fanii celebrei emisiuni au fost incantati de privelisti, dar au existat si guri rele care se intreaba daca “Vocea Romaniei este, pana la urma, concurs de muzica sau de sex?”. Nu in ultimul rand, fanii Loredanei sunt de parere ca aceasta cauta sa-si formeze o trupa in stilul Pussycat Dolls.

Articole asemanatoare
Angajații Google – marș de protest din cauza comportamentului companiei față de femei
cardi B
Cardi B și Nicki Minaj – cucuie dintr-o luptă dezamăgitoare și deprimantă
#MeToo la premiile Nobel pentru Literatură – ACUZAŢII DE HĂRŢUIRE SEXUALĂ
Fotografie – Sufletul satului romanesc: Delta Dunarii

Loading...

Comenteaza acest articol

Scandal la Vocea Romaniei! “E concurs de muzica sau de sex?”

by   1 min
0