Tabu
Image default
lifestyle

Scandal la “Mireasa 90 60 90”: ”E o pitipoanca, e cat un porc!”

In al doilea episod “Mireasa 90 60 90”, cele 11 concurente ramase in competitie continua lupta pentru a castiga nunta perfecta si transformarea estetica la care viseaza. Dupa eliminarea Dianei, miresele au inteles ca lupta e pentru totul sau nimic in casa “Mireasa 90 60 90”.

Sambata, 28 aprilie, de la 20.30, la Kanal D, veti vedea cum discutiile aprinse continua in jurul Ralucai Kabuya, dar si prin ce probe trebuie sa treaca mireasa care se va bucura de prima interventie chirurgicala. Tot atunci, Cori Gramescu le invita pe miresele ramase in concurs sa participle la prima ora de sport special conceputa pentru ele: “Le-am pregatit fetelor un program special de antrenament, dar si un plan de viata sanatos din punct de vedere alimentar. Multe dintre ele au fost candva slabe, iar acum se lupta cu kilogramele in plus. Primele doua – trei saptamani vor fi mai grele, dar muncind vor avea rezultate pentru ca toate au nevoie sa faca sport”, ne-a marturisit Cori Gramescu.

Ora de sport nu s-a incheiat in liniste, intre fete, incepand, din nou, un scandal. Raluca Kabuya o ataca pe Marilena doar pentru ca si-a permis sa rada in timpul antrenamentului cu Cori Gramescu. “Poate sa rada cat vrea, caracterul ei e de pitipoanca. Vrea sa devina mireasa perfecta si ea e cat un porc! E invidioasa ca eu am aparut in ziar pentru ca-l admir pe Cove. Da, e un barbat foarte sexy, pacat ca are iubita!” a declarat intr-un exces de sinceritate Raluca Kabuya.

Prin ce tensiuni vor trece concurentele, dar si cine va fi prima fata care ajunge la bisturiu, aflati de la Cove, in emisiunea “Mireasa 90 60 90” de sambata, 28 aprilie, de la 20.30, la Kanal D.

ARTICOLE SIMILARE

Delia Matache a dezvaluit meniul de la nunta ei

Adrian Daminescu a gatit chinezeste, Liviu Mihaiu a degustat.

realitatea

Madonna apara comunitatea gay din Malawi

realitatea

Discuta live cu specialistii despre lupta impotriva cancerului la san

realitatea

ANTONIA sarutata cu forta de BUZDUGAN! Iata FOTO incredibile!

Eddie Murphy, gazda Oscarurilor în 2012

realitatea

Scrie un comentariu