Home > Agenda > stiri > SCANDAL MONSTRU, in direct la Capatos! Au fost chemati BODYGUARZII!

SCANDAL MONSTRU, in direct la Capatos! Au fost chemati BODYGUARZII!


Un scandal de proportii a luat nastere in momentul in care PRM-ista ANCA CARCU  l-a acuzat pe Vadim ca a incercat sa o violeze, astfel ca europarlamentarul a mers in studioul emisiunii “Un show pacatos” pentru a demonta acuzatiile. “Jur, cu mana pe Biblie, ca nu am violat pe nimeni. E o diversiune. Ea e o prostituata, presta la benzinarie. Sta pe banii unui consilier prezindential”, a declarat Vadim.

Lucrurile au luat, insa, o turnura neasteptata in momentul in care Anca a intrat in platou. “Ce e asta? Rog garzile mele sa intre sa o scoata afara! Du-te-n m****i ma-tii de c**a! Te-a trimis SRI-ul aici?”, a izbucnit politicianul.

Bodyguarzii lui Vadim au fost foarte prompti,  in acest timp politicianul injurand ca la usa cortului, iar producatorii au bagat imediat publicitate, timp in care Anca a fost scoasa din platou iar europarlamentarul s-a mai linistit.

“Anca se afla in alt studio, la cativa kilometri distanta, cablata, pentru a interveni prin telefon. Intre timp, ea a s-a razgandit si a venit pana aici. Vazand-o cablata si aranjata cei de aici au lasat-o sa treaca, crezand ca asa trebuie”, a incercat Capatos sa explice prezenta brunetei in platoul emisiunii “Un show pacatos”.

Articole asemanatoare
Cum arata acum si ce face victima celui mai mediatizat viol din Romania
DIANA, fata lui ADRIAN ENACHE: Ce decizie a luat dupa tentativa de viol!
DIANA, fata lui Adrian Enache, isi revine greu dupa tentativa de viol
Fiica unei vedete de la noi – la un pas sa fie VIOLATA!

Loading...

Comenteaza acest articol

SCANDAL MONSTRU, in direct la Capatos! Au fost chemati BODYGUARZII!

by   1 min
0